Tag cloud

Tidligere indlæg

 

Eksamen-speedbådskørekort

af Michael Bendtsen 24. august 2011 18:42
Så er der eksamen til speedbådskørekort. Grunden til det først er her, er at det skal meldes til Søfartsstyrelsen lang tid i forvejen. Medbring pas foto lignende billede i digital format. Koster 200 kr og 50 penge til et par flasker vin til censor.
MVH Michael

Dato:14-09-2011 Sted:Klubben
Afgang:1600 Hjemkomst:1830
Pris:250 kr Leder:Michael Bendtsen

Tilmeld dig her

Tags:

Kategorier: Aktivitet

Dykning anywhere, men helst lidt dybt, gerne Lillebælt

af Asker Stig Nielsen 19. august 2011 16:23
Er der en, 2 eller flere der er frisk på 1 langt aftendyk lørdag Lillebælt, Sletterhage eller andetsteds. - Så har jeg en super-duper undskyldning ift. at slippe for vej-fest.

Dato:20-08-2011 Sted:??
Afgang:lørdag kl. 18 Hjemkomst:ca. 21
Pris:benzin til bil Leder:Asker Stig Nielsen

Tilmeld dig her

Tags:

Kategorier: Aktivitet

SMB træning

af Kenneth Michlenborg 13. august 2011 00:43
Mads og Kenneth træner boyancy og SMB, hvis du bare vil have et dyk, skal du selv sørge for en makker.

Dato:14-08-2011 Sted:Marselisborg
Afgang:10:30 Hjemkomst:senere
Pris:Bompenge, eller slæb selv Leder:Kenneth Michlenborg

Tilmeld dig her

Tags:

Kategorier: Aktivitet

P0M2H4

af Per Voss 11. august 2011 21:29
Nej - det er ikke formlen for en ny smart åndings gas, men resultatet af løragens dykkertur. Lørdag havde klubben besøg af det gamle medlem Søren Vollesen, og hans dykkerbuddy, Bjørn, begge fra Sønderborg dykkerklub. Vi mødtes i klubben kl 10, dvs undertegnede og Annette var der kl 10,og vi nåede smide båden i vandet inden vi var fuldtallige, så kl halv 12 tøffede vi ud af havnen. Annette gav den gas nordover mod prammen, men kort før mål ser vi at der ligger et større fartøj i området. jeg ser det har A flaget sat, og lidt senere kan vi genkende det som søværnets, og bliver opmærksomme på at der også ligger 2 gummibåde i vandet ! Mineryddere og så på en lørdag ! nå - vi lagde hårdt bagbord og satte snuden imod Molen i stedet og skrev Prammen 0 på scoreboardet! ok fladt vand så vi var hurtigt på molen, gæsterne først, i grejet og i vandet. Anette og Kenneth næst og Mette og Voss som sidste hold. Michael havde dårligt knæ, så han var bådvagt !
width="400"
Med et springlag lige over bunden var det lidt svært at bestemme hvor man skulle ligge, ½ meter over bunden og koldt vand med fint sigt, eller 1½ og lidt grumset sigt men 2 gradere varmere . heldigvis lå vi så lavt at vi stadig kunne nyde forholdene. og efter ca 10 min finder Mette en fin blå hummer der sidder og putter dig under noget tang. Nize, heldigvis møder vi de andre der er på vej tilbage så de også når at se den. et rigtig fint dyk- Vi havde tænkt os at tage 2 dyk, men vi skal lige ind efter luft, så vi futter in i klubben, efter en times tid er vi atter på vej ud, vinden er taget til så denne gang bliver det en lidt sjovere tur til molen, denne gang på øst molen hvor den knækker ca 200 efter spidsen,, Vi hopper glade i igen og denne gang er det mig der finder en hummer kort tid efter vi er kommet ind til molen, den var ikke så stor som den første, men til gengæld må vi rode lidt i tangen for at finde den da de 2 andre kommer. Annette er taget hjem så Kenneth er med på holdet denne gang. kort tid efter ligger Kenneth og jeg lidt foran Mette, der finder endnu en hummer, men vi er så langt fremme at vi ikke ser den, da hun vender sig væk fra den, er der sørme endnu en hummer, helt ude i det fri. efter 20 min vender vi og jeg genfinder den ene af "Mettes" hummere på vejen tilbage. desværre ser det andet hold ingen af de 3 vi så på dette dyk, men alle er enige om at det var et par gode dyk alligevel, Ja selv Mette var begejstret,
/
Hjemme i klubben venter de sædvanlige sure opgaver, men også sidste heat!. For Søren og Bjørn har taget 3 rammer øl med fra syddanmank. ! så dagens resultat blev Prammen 0 Molen 2 Hummer 4 /voss

Tags:

Kategorier: Nyhed

Bestyrelsesmøde (flyttet fra 29/8)

af Claus Hvid Johannesen 9. august 2011 20:28
Bestyrelsesmøde med fokus på:

1. Generalforsamling
2. Uddannelses strategi

Jeg vil medbringe den sædvanlige møde dagsorden samt et dagsorden forslag til generalforsamling
Dato: 05-09-2011 Sted: KVAK's lokaler
Afgang: 18:00 Hjemkomst: 20:00
Pris:   Leder: Claus Hvid Johannesen

Tilmeld dig her

Tags:

Kategorier: Aktivitet | Nyhed

Speedbådscertifikat

af Michael Bendtsen 8. august 2011 16:21
Næstsidste gang praksis. Sidste gang bliver fetrfølhende mandag.
Eksamen forhåbentlig sidst næste uge (33).
Aflyses ved mindre end 4 tilmeldte.
MVH Michael

AFLYST!!!!!

Dato: 11-08-2011 Sted: KLubben
Afgang: 1800 Hjemkomst:  
Pris:   Leder: Michael Bendtsen

Tilmeld dig her

Tags:

Kategorier: Aktivitet | Nyhed

Powered by BlogEngine.NET 2.5.0.6
Modified for Kvak by Michlenborg