Tag cloud

Tidligere indlæg

 

Opdatering fra Bestyrelsen

af Lars Ravnemose 22. marts 2020 17:57
Kære alle i KVAK


I disse svære tider med coronavirus og hjemmekarantæne, vil bestyrelsen give en kort opdatering fra seneste møde.

Opdatering fra seneste bestyrelsesmøde:
- Bestyrelses arbejder videre med genhusningsprojektet sammen med Kano og Kajak Klubben AKKK
- Vores fælles workshop vedr. indretningsbehov i Søsporten den 23. marts er udsat på ubestemt tid
- Bomkort til Marselisborg Lystbådehavn ligger klar til brug i klubben sammen med en logbog. Det anbefales at vente med at dykke
- De kommende møder og aktiviteter i klubben er aflyst eller udsat på ubestemt tid
- Husk at hente jeres udstyr i klubben inden vores udsatte oprydningsdag

Alle ovenstående emner er som i kan se påvirket af aflysninger eller udsættelser. Vi glæder os til at forholdene bliver normale, og at vi igen kan mødes til dykning og i klubben.Pas godt på jer selv, og på gensyn.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen
Næstformand Lars Ravnemose 

Tags:

Kategorier:

Opdateret: Aflys t- Båddyk med Juggernaut

af Peter Bremer 20. marts 2020 15:33
Aflyst - Vi gentager successen med et venskabsdyk med Juggernaut.
Vi sejler ud i deres ombyggede fiskekutter kaldet Pølsevognen og tager et hyggedyk tæt på Århus havn. "Pølsevognen sejler ikke så hurtigt. så vi har begrænset rækkevidde. Men til gengæld kan vi sidde inden for i læ og få en kop kaffe. Det er så behageligt:-) Dybden bliver maks. 6-10 m. Så alle kan være med. Vi har aftalt at vi kan disponere over 6 pladser som bliver besat efter først til mølle princippet.
Vi mødes i Kvaks lokaler kl. 8.30 og pakker udstyret sammen. Så drager vi over til Juggernaut, hvor der er mulighed for at klæde om
Jeg håber at vi er mange der vil bakke op om ideen/venskabet. Kom frisk
Dato:05-04-2020 Sted:Århusbugten
Afgang:8.30 Hjemkomst:Ca. 14.00
Pris:20 kr. pr. deltager til båd Leder:Peter Bremer

Tilmeld dig her

Tags:

Kategorier: Aktivitet

Søndagsdyk

af Jeppe Egendal 15. marts 2020 21:44
Vi mødes ved klubben kl. 9:00 og kører til dykkerstedet.
Afhængig af vind og vejr bliver det Marselisborg, Kaløvig eller lign. Vi aftaler sted senest fredag

Dato:22-03-2020 Sted:Lokalt, tæt på Aarhus
Afgang:09:00 Hjemkomst:13:00
Pris:Brændstof til biler Leder:Jeppe Egendal

Tilmeld dig her

Tags:

Kategorier: Aktivitet

Kvak og Covid-19

af Mette Wraa Nielsen 12. marts 2020 16:27

Sport og Fritid har d.d. sendt nedenstående mail, som er gengivet i fuld længde nederst på siden.

 

Kort fortalt betyder det at vi ikke har mulighed for at afholde arrangementer i den kommende periode. Svømmehal og klubaktiviteter er hermed aflyst eller udskudt indtil videre.

 

Det betyder også at ophold i Søsporten skal begrænses. Dermed kan der fortsat afvikles dyk, men bestyrelsen vil gerne bede alle medlemmer om at opholde jer så kort tid i Søsporten som muligt. Luftfyldning samt afhentning af udstyr er fortsat muligt, men ophold i lokalerne skal holdes til et minimum.

 

Vi følger selvfølgelig situationen nøje og vil holde jer løbende opdateret.

 

Vi glæder os til at se jer alle igen på den anden side.

 

Bestyrelsen

 

Mail fra Sport og Fritid:
Til Folkeoplysende foreninger i Aarhus Kommune
Att.: Formand, Kasserer, Bookingansvarlig

Kære Foreninger

Regeringen udstedte i går den 11. marts 2020 en række påbud for at hæmme Corona/Covid-19 spredning i Danmark. Nogle af disse får konsekvenser for fritidsområdet:
 

• Alle indendørs offentlige kulturinstitutioner, biblioteker, fritidstilbud og lignende lukker nu. Private tilbud af samme karakter opfordres til at gøre det samme. Foreløbig to uger fra fredag den 13. marts 2020
• Alle offentligt ansatte, der ikke varetager kritiske funktioner, sendes hjem fra arbejde fra fredag den 13. marts 2020 og foreløbigt to uger frem. De skal for så vidt muligt arbejde hjemmefra. 
• Alle skoler og dagtilbud lukkes fra mandag den 16. marts 2020 og i foreløbigt to uger.

I praksis kommer ovenstående udmeldinger fra myndighederne til  foreløbig at betyde følgende på sports- og fritidsområdet i Aarhus Kommune: 

Brug af kommunale indendørs idræts- og fritidsfaciliteter: 
- Sport & Fritid har pr. dags dato afbooket alle tider, der er booket i Aarhus Kommunes indendørsidrætsanlæg, skoler og øvrige fritidsfaciliteter. 
- Al brug af faciliteterne er foreløbig aflyst frem til og med fredag den 27. marts 2020 på Sport & Fritids anlæg og til og med søndag den 29. marts 2020 på skolefaciliteter. 
- Af de udsendte booking beskeder fremgår de præcise aflyste tider for den enkelte booking og anlæg. På Foreningsportalen er det ligeledes muligt at finde foreningens gældende og aktuelle bookinger. 
- For brug af private og selvejende idrætshaller skal Sport & Fritid henvise til at man kontakter de respektive haller direkte. 
- Er der spørgsmål til ovenstående skal man kontakte Sport & Fritids lokalebooking: booking@mkb.aarhus.dk 

Brug af fritidshuse, spejderhytter, klubhuse og omklædningsrum: 
- Alle øvrige kommunale faciliteter hvor nogle foreninger har adgang, som ex. klubhuse, spejderhytter, fritidshuse, omklædningsrum mv. er også lukket for brug fra dags dato og foreløbig frem til og med fredag den 27. marts 2020
- Foreninger skal derfor afholde sig fra at bruge disse faciliteter til foreningsformål i ovenstående periode. 
- Der hvor foreningerne selv har adgang til faciliteten via egen nøgle eller andet, vil det være tilladt, at repræsentanter fra foreningen i perioden kommer forbi for at foretage nødvendigt opsyn, afhentning eller levering af redskaber, udstyr el. lign. 
- Kontakt vedr. ovenstående skal ske til Chef for Aarhus Kommunes Idrætscentre, Heidi Frostholm Holch: hfh@aarhus.dk eller Koordinator for fritidshusene Glenn V. Pedersen: gvp@aarhus.dk 

Brug af udendørsfaciliteter, ex. grusbaner mv.: 
- Der er i henhold til myndighedernes anvisning ikke pt. lukket ned for brug af udendørsfaciliteter
- Foreninger kan således stadig benytte (i henhold til gældende bookinger) grus- og vintergræsbaner samt kunstgræsbanerne Arena Vest Aarhus og Aabyhøj Multibane.
- Dog har ovenstående den konsekvens, at alle kommunale omklædningsrum og klubhuse ikke må benyttes i denne periode. Dette gælder indtil videre til og med fredag d. 27. marts 2020 og for anlæg i tilknytning til folkeskoler gælder det til og med d. 29. marts 2020.
- Alle øvrige kunstgræsbaner i Aarhus Kommune er privatejede også her henviser Sport & Fritid til de klubber der ejer og drifter kunstgræsbanerne.
- Endelig skal det bemærkes, at DIF https://www.dif.dk/ henstiller til, at alle foreninger også indstiller sine udendørs aktiviteter i perioden. Men det er op til foreninger selv at vurdere.

Kontakt til Sport & Fritids forvaltningen: 
- Sport & Fritidsforvaltningen på Fjordsgades Forenings og Fritidscenter er foreløbig lukket i periode 12. marts 2020 til og med fredag den 27. marts 2020
- Der vil i ovenstående periode ikke blive afholdt fysiske møder med foreninger eller borgere. 
- Alle medarbejdere er sendt hjem og skal arbejde hjemmefra. Det vil derfor være muligt at kontakte forvaltningen via medarbejdernes sædvanlige mailadresser og telefonnumre eller via Sport & Fritids hovedpostkasse: sport-fritid@aarhus.dk 

Sport & Fritid skal i øvrigt opfordre til, at foreningerne til enhver tid følger myndighedernes anvisninger https://politi.dk/coronavirus-i-danmark


Med venlig hilsen
Morten Pedersen, Sektionsleder

Tags:

Kategorier:

Opdateret: Aflyst - Arbejdsdag i Kvak

af Michael W. Heilbuth 12. marts 2020 16:13
Aflyst pga corona

Stor oprydningsdag i klubben. Vi skal rydde op, gøre rent og sorterer vores ejendele. Vi starter med morgenmad og får lidt let frokost. Kom glad :-)
Dato:14-03-2020 Sted:Søsporten
Afgang:10 Hjemkomst:Når vi er færdige
Pris:Gratis Leder:Mette Wraa Nielsen

Tilmeld dig her

Tags:

Kategorier: Aktivitet

Opdateret: Aflyst - Workshop - Videre med Søsporten

af Michael W. Heilbuth 12. marts 2020 16:12
Videre med Søsporten

I forbindelse med vores ombygning af Søsporten er det nu blevet tid til at se på hvad vi får brug for at materiel og inventar i det nye hus.

Derfor afholdes der den 23. marts 2020 kl. 18.00 en workshop med de øvrige klubber i Søsporten. Her skal vi svinge penslen bredt og komme med et bud på alt det materiale og inventar vi har brug for i fremtidens Søsport.

Der er følgende grupper:
1. Festudstyr og køkken: Jeppe og Rikke
2. Inventar, cafeområder, mødelokaler, omklædningsrum, opbevaring: Mette og Lars
3. Træningsrum: indretning (ikke tung vægttræning – det kan gulvet ikke holde til): Mads D,
4. IT, internet, pcer, oplysningsskærme: Per og Michael H
5. Værksteder: Jens G og Michael B

Der mangler bemanding fra Kvak i gruppen Træningsrum, så skulle der sidde en derude som tænker, at det kunne jeg godt byde ind på, så tilmeld dig hos formanden.

Træningsrummet er tænkt til brug for alle klubber og derfor giver det mening at vi også sidder med der, selvom vi ikke har den facilitet i dag.

Fælles for grupperne er at vi sidder to fra de forskellige klubber. Vi laver en brutto-liste. Det er så op til brugerudvalget at sorterer hårdt mellem nice-to og need-to, da vi jo alle ved at der ikke bliver råd til alt - i hvert fald ikke fra begyndelsen. Der vil også være ting og materiel fra vores gamle hus, som flytter med og så kan det udskiftes undervejs.

Vi glæder os til nogle fornøjelige timer med fokus på samarbejder og samskabelse, men husk som deltagere repræsentere I Kvaks interesser. De svære beslutninger skal vi nok træffe i brugergruppen efterfølgende.

Vi mødes i Kvaks lokaler 30 min. inden workshoppen, så vi sikre at vi er klædt ordentlig på til at deltage som repræsentanter for Kvak.

Tilmeld dig gerne workshoppen, så vi kan se at du har godkendt din deltagelse.
Vil du tilmelde dig træningsrum, så kontrakt lige formanden, så vi kan koordinere ved flere tilmeldinger. Det er vigtigt at vi deltager to på hver workshop, så kom glad!

Der bliver serveret et let måltid mad i forbindelse med workshoppen
Dato:23-03-2020 Sted:Søsporten
Afgang:18.00 Hjemkomst:22.00
Pris: Leder:Mette Wraa Nielsen

Tilmeld dig her

Tags:

Kategorier: Aktivitet

Opdateret: Aflyst - 5* Kvakker - Lektion 4b

af Michael W. Heilbuth 12. marts 2020 16:11

Dato:16-03-2020 Sted:klubben
Afgang:20:05 Hjemkomst:ca 21:00
Pris:gratis Leder:Michael W. Heilbuth

Tilmeld dig her

Tags:

Kategorier: Aktivitet

Opdateret: Aflyst - Svømmehal

af Michael W. Heilbuth 12. marts 2020 16:10
Svømmehallen er lukket pga corona
Dato:13-03-2020 Sted:Lyseng
Afgang:20.00 Hjemkomst:22.00
Pris:Gratis Leder:Michael W. Heilbuth

Tilmeld dig her

Tags:

Kategorier: Aktivitet

Opdateret: AFLYST - Spisning forud for foredrag om Dybhavet

af Mette Wraa Nielsen 11. marts 2020 09:57
Vi mødes kl 17 og bestiller noget mad forud for foredraget
Dato:11-03-2020 Sted:Søsporten
Afgang:17:00 Hjemkomst:
Pris: Leder:Mette Wraa Nielsen

Tilmeld dig her

Tags:

Kategorier: Aktivitet

Opdateret: AFLYST - Foredrag: Dybhavet – nyt fra en ukendt verden

af Mette Wraa Nielsen 11. marts 2020 09:56

Foredraget i aften 'Dybhavet – nyt fra en ukendt verden', er desværre aflyst.

For at begrænse smitte af coronavirus har Aarhus Universitet besluttet at aflyse alle arrangementer som ikke er kritiske for universitetets kerneaktiviteter – dvs. uddannelse, forskning og rådgivning.


Peter: Med baggrund i skærpede forholdsregler for sundhedspersonale og deres pårørende, samt noget tilsvarende for forsvaret omkring deltagelse i større offentlige forsamlinger, er jeg desværre nødt til at melde fra i aften.


Offentlige Naturvidenskabelige Foredrag på Aarhus Universitet har et foredrag om hvad der sker i Dybhavet, altså på dybder hvor selv den mest garvede tech-dykker ikke kan være med. Læs mere om foredraget her: https://ofn.au.dk/foredrag/91?fbclid=IwAR14A4VOAuW4E_n56u65gWapnFvG3essh3aOUYJ-47yUoaRRt3l40CzXBek

Tilmelding sker gennem AUs meget forvirrende system her: https://ofn.au.dk/sted/1/91?fbclid=IwAR1iU14_MwuKqYmpL0d8E_5qqyc0aABFfSSn-3CsAXBKWb1rOe9ejXzKMSk
Tilmeld dig før de lokale gymnasielærere tager alle pladserne!

Konceptet er at forelæsningen streames offentlige steder over hele landet, men forelæserne er til stede i Auditorium 1 i Søauditorierne, hvor vi er nogle stykker der allerede har skaffet billet og mødes inden, så vi evt. kan sidde sammen :-) I Auditorium 1 skal man være på plads senest kl 18.45 da der skal filmes.

Hvis der er interesse for det, kan vi evt. også spise et sted sammen inden. Erfaringen siger at man bliver sulten af naturvidenskabelige forelæsninger...
Dato:11-03-2020 Sted:Aarhus Universitet, Søauditorierne
Afgang:18.30 Hjemkomst:21.00
Pris:0 Leder:Pernille

Tilmeld dig her

Tags:

Kategorier: Aktivitet

Powered by BlogEngine.NET 2.5.0.6
Modified for Kvak by Michlenborg