Tag cloud

Tidligere indlæg

 

Søndagsdyk til Lillebælt

af Jeppe Egendal 27. januar 2021 14:59
Det er koldt og der er forhåbentlig god sigt i bæltet

Vi tager tidligt af sted, dog afhængig af strømforholdene.
Detaljer aftales i dagene op til turen.

Vi dykker coronasafe og max deltagere er 5 personer.

Dato:07-02-2021 Sted:Ammoniakhavnen eller Søbadet
Afgang:08:00 Hjemkomst:16:00
Pris:- Leder:Jeppe Egendal

Tilmeld dig her

Tags:

Kategorier: Aktivitet

P-kort 2021

af Mette Wraa Nielsen 9. januar 2021 08:30
Så er der kommet nye P-kort for 2021.

Som medlem i Kvak har du mulighed for at parkere på parkeringsarealer ved FTL-havnen i forbindelse med arrangementet i klubregi.

Parkeringstilladelser må kun udleveres til aktive medlemmer af Kvak. Passive medlemmer, gæster, familiemedlemmer, samarbejdspartner mv. henvises til offentlige parkeringspladser med tidsbegrænsning.
Områder til langtidsparkering må kun benyttes i forbindelse med foreningsmæssig aktivitet på havnen. Beboer i eller ved FTL-havnen må ikke bruge parkeringsområder til almindelig daglig parkering, heller ikke natparkering.

Parkeringstilladelsen skal ligge synligt fremme i bilens forrude under parkering.

For at få en parkeringstilladelse skal du sende en mail til Michael Heilbuth på michael@heilbuth.dk med opgivelse af registreringsnr. på din bil.

Tags:

Kategorier:

Nedlukningen fortsætter

af Mette Wraa Nielsen 4. januar 2021 15:59
P.g.a. de høje smittetal fortsætter nedlukningen indtil videre frem til og med den 17. januar 2021. Det betyder, at vi fortsat ikke kan afholde klubaftner, som vi plejer eller komme i svømmehallen. Det betyder heldigvis ikke, at vi ikke fortsat kan komme ud at dykker, så det skal vi bare fortsætte med. Blot vi husker at holde afstand, spritte af og lade være med at forsamles mere end 10 personer.

Derfor gennemføres nytårsdykket også som planlagt og jeg håber, at mange vil støtte op om arrangementet. Hvis vi kommer i nærheden af 10 personer, vil vi gennemføre i grupper.

I forhold til udflytningen er den forsat fastlagt til 1. februar. Lige nu arbejdes der på højtryk for at vi kan få byggetilladelsen og dermed børnehaven på plads. Lars har kontakt til Århus Kommune for at sikre det sker.

Det betyder også, at der snart bliver brug for “alle mand på dæk” for at sikre at vi kommer på plads i vores nye lokaler. Vi vil arbejde i hold, da forventningen pt er at forsamlingsforbuddet ikke hæves nævneværdigt, men vi må sno os for at lykkes - og det vil vi gøre. Mere om det når vi har en ankomstdato for børnehave og container.

Humberen flytter ud til Allan en af de næste weekender. Hvordan det bliver med afhentning vil der komme mere om, så snart båden er på plads i sin midlertidige garage. En stor tak til Allen for at stille plads til rådighed i perioden. 

Tilbage er kun at ønske alle vores medlemmer en glædelig jul og et godt nytår. Pas på jer selv og hinanden.

Vi ses på bunden

/Formanden 

Tags:

Kategorier:

Powered by BlogEngine.NET 2.5.0.6
Modified for Kvak by Michlenborg