Tag cloud

Tidligere indlæg

 

En tur der kunne have bidt mere fra sig.

af Per Voss 15. juni 2011 10:19
Pinse mandags dykket til molen blev en ren fornøjelse. Båden virkede som den skulle, vi ramte rampen både op og ned, og Uffe fik prøvet at sejle den nye rib for første gang. Vores dyk var som molen er flest, stille og rolig med mange småfisk, men ingen fladfisk af nogen art, vandmændene var begyndt at komme men heldigvis ingen af de røde. Op turen gik vi langs molen over de store sten og for en gang skyld havde vi heldet med os. Vi lå på ca. 3m kiggede jeg ned imellem de store sten, langsomt dugger en krabbeklo frem fra tangen i et hul 1½ meter nede i et hul, tror først det er en taskekrabbe, da kloen er lys brun. Så dukker mere af det blåsorte dyr frem, det er en fin Hummer en lille halv meter fra klo til halespids. For en gang skyld har jeg medbragt mit kamera, og har det semi klart, men selvfølgelige ikke mere end at jeg kun når at tage et enkelt billed inden den lusker videre ned under stene. /
Som sagt kunne turen godt have bidt mere fra sig, men der var ikke lige nogen der ville ofre en finger på projektet. En fin tur som vi alle glemte at afregne for ! så den står lige til en opfyldning på mandag ! /voss

Tags:

Kategorier: Nyhed

Powered by BlogEngine.NET 2.5.0.6
Modified for Kvak by Michlenborg