Tag cloud

Tidligere indlæg

 

P0M2H4

af Per Voss 11. august 2011 21:29
Nej - det er ikke formlen for en ny smart åndings gas, men resultatet af løragens dykkertur. Lørdag havde klubben besøg af det gamle medlem Søren Vollesen, og hans dykkerbuddy, Bjørn, begge fra Sønderborg dykkerklub. Vi mødtes i klubben kl 10, dvs undertegnede og Annette var der kl 10,og vi nåede smide båden i vandet inden vi var fuldtallige, så kl halv 12 tøffede vi ud af havnen. Annette gav den gas nordover mod prammen, men kort før mål ser vi at der ligger et større fartøj i området. jeg ser det har A flaget sat, og lidt senere kan vi genkende det som søværnets, og bliver opmærksomme på at der også ligger 2 gummibåde i vandet ! Mineryddere og så på en lørdag ! nå - vi lagde hårdt bagbord og satte snuden imod Molen i stedet og skrev Prammen 0 på scoreboardet! ok fladt vand så vi var hurtigt på molen, gæsterne først, i grejet og i vandet. Anette og Kenneth næst og Mette og Voss som sidste hold. Michael havde dårligt knæ, så han var bådvagt !
width="400"
Med et springlag lige over bunden var det lidt svært at bestemme hvor man skulle ligge, ½ meter over bunden og koldt vand med fint sigt, eller 1½ og lidt grumset sigt men 2 gradere varmere . heldigvis lå vi så lavt at vi stadig kunne nyde forholdene. og efter ca 10 min finder Mette en fin blå hummer der sidder og putter dig under noget tang. Nize, heldigvis møder vi de andre der er på vej tilbage så de også når at se den. et rigtig fint dyk- Vi havde tænkt os at tage 2 dyk, men vi skal lige ind efter luft, så vi futter in i klubben, efter en times tid er vi atter på vej ud, vinden er taget til så denne gang bliver det en lidt sjovere tur til molen, denne gang på øst molen hvor den knækker ca 200 efter spidsen,, Vi hopper glade i igen og denne gang er det mig der finder en hummer kort tid efter vi er kommet ind til molen, den var ikke så stor som den første, men til gengæld må vi rode lidt i tangen for at finde den da de 2 andre kommer. Annette er taget hjem så Kenneth er med på holdet denne gang. kort tid efter ligger Kenneth og jeg lidt foran Mette, der finder endnu en hummer, men vi er så langt fremme at vi ikke ser den, da hun vender sig væk fra den, er der sørme endnu en hummer, helt ude i det fri. efter 20 min vender vi og jeg genfinder den ene af "Mettes" hummere på vejen tilbage. desværre ser det andet hold ingen af de 3 vi så på dette dyk, men alle er enige om at det var et par gode dyk alligevel, Ja selv Mette var begejstret,
/
Hjemme i klubben venter de sædvanlige sure opgaver, men også sidste heat!. For Søren og Bjørn har taget 3 rammer øl med fra syddanmank. ! så dagens resultat blev Prammen 0 Molen 2 Hummer 4 /voss

Tags:

Kategorier: Nyhed

Powered by BlogEngine.NET 2.5.0.6
Modified for Kvak by Michlenborg