Tag cloud

Tidligere indlæg

 

En givende eftermiddag på Bugten.

af Peter Riis Mågård 15. september 2011 07:42
Så blev det eksamensdag. 8 smånervøse elever mødte op i klubben for at gå til den store speedbådseksamen.
Vejret var ok, vinden lidt kraftig, men kom fra SØ så der var fint læ hvor prøven skulle erlægges. Båden blev sat i. Det er jo altid en aktivitet for sig selv, men det gik godt. Fortøjet og klar ventede vi spændt på den onde sensor. Til vores store overraskelse kom en hyggelig gråhåret mand og satte sig på pontonen og spurgte "nå hvad så"? Hans ligefremme måde og store smil løste op for sommerfuglene og så blev vi stille og roligt "forhørt" om de forskellige ting man skal have styr på som RIB skibber. Vi delte os i to hold. Hold 1 blev Jens Gam, Alexander, Anette og undertegnede, hold to var Pil, Jens, Elise og Jeppe. Nå stille ud af havnen mens der blev talt om det at sejle og alle de ting man bør huske på og tænke over. Desuden mange gode pointer og råd. Ude på Bugten blev RIB'en rørt lidt og til alles STORE overraskelse fik vi: "MAND OVER BORD"! Vi fik alle prøvet og det gik som det skulle.
Hold 2 var gået ud til sejlklubben, for at minimere tidsforbruget i f.m. ind/ud sejling. Omskiftning og så tog hold 2 på Bugten og vi gik ind til klubhuset. Men vi ventede hilste vi på Bunden der skulle på Molen for at dykke.
Hold 2 kom ind efter også at have haft mand over bord Grine. Det var gået godt selv om der vist var et par stykker der var ude i den nye RIB for første gang.
Miraklet skete, alle bestod!! Nu har klubben 8 nye RIB skippere der bare venter på at komme ud at sejle.
Dejligt at se Anette, Pil, Elise og Jens M igen. Håber I snart er færdige med jeres specialer mm. så I kan komme med i suppen. Og nu selv sejle ud i den.
Vi ses
Peter     

Tags:

Kategorier: Nyhed

Powered by BlogEngine.NET 2.5.0.6
Modified for Kvak by Michlenborg