Tag cloud

Tidligere indlæg

 

Søndag morgen ved Studstrup

af Claus Hvid Johannesen 3. oktober 2011 08:46

Vi mødtes i klubben søndag morgen kl 0700 Per, Gregers, Jens og jeg pakkede bilerne og kørte til Studstrup. Gregers havde glemt sine støvler (Hvis nogen har glemt det så har man jo normalt løse støvler til våddragt), så han fik en tur tilbbage til klubben. Da vi havde fået grej på besluttede vi at tage turen ud langs molen, ned køvbandshullet og retur langs molen.

grundet et par dage med næsten vindstille og godt vejr samt en vandtemperatur omkring 14-15 grader var sigten fantastisk (ca. 10 m) set med danske forhold, der var også virkelig mange fisk af forskellig størrelse og til tider var det næsten som i den nordlige del af middelhavet. Turen ud og hjem langs molen var simpelthen fantastisk på alle måder, kølevandshullet var uden strøm i dag så det var ikke noget særligt.

Vi afsluttede dykket kl 09:20 med en bundtid på 51 minutter, det længste dyk jeg har haft i dansk vand i flere år. 

Tags:

Kategorier: Nyhed

Powered by BlogEngine.NET 2.5.0.6
Modified for Kvak by Michlenborg