Tag cloud

Tidligere indlæg

 

Flakket - Naziguld og ubåde

af Søren Mikkelsen 14. oktober 2011 00:19
Vi var torsdag aften 4 dykkere fra Bunden og Kvak ude og lede efter Nazitallerkener og guld. Vi havde førhen lavet et par dyk på positionen uden at finde noget af større værdi, så vi måtte denne gang tage drastiske midler i brug.

Vi fandt en trapez, der normalt bruges til vandski, og tyngede den ned med et sammenslået anker. Den røg i vandet efter båden sammen med et par dykkere, og så sejlede vi ellers 1,5-2knob i halvanden times tid. At det var natdyk gjorde det endnu sjovere, da man skulle holde øjnene åbne for ikke at støde ind i diverse sten og nazi ubåde og hvad der ellers ligger derude...

Efter en times tid var der bid, og vi fik samlet noget guld - vi besluttede os så for at sejle lidt videre og vi fandt endnu et sted - denne gang kunne man næsten ikke se bunden for bare guld og gamle Luger pistoler.

Begge positioner er logget, så vi må snart derud med nogle fangstnet og se hvad vi kan skrabe sammen.


Lidt af dagens høst:

(Kameraet gik tør for strøm, før jeg fik taget billeder af den kæmpe guld ørn med hagekors vi også fandt)

Tags:

Kategorier: Nyhed

Powered by BlogEngine.NET 2.5.0.6
Modified for Kvak by Michlenborg