Tag cloud

Tidligere indlæg

 

hacker besøg på kvak.org

af Kenneth Michlenborg 16. oktober 2011 00:19
Som en del af jer har bemærket, så har vores hjemmeside opført sig mærkeligt i den sidste månedes tid. Det skyldtes at vores hjemmeside har haft besøg af en meget flittig "Bot" eller virus om man vil. Helt konkret er der blevet indsat links til div obsure hjemmesider og vores profiler er blevet slettet flere gange om ugen, specielt om torsdagen...
Profiler indeholder login informationer hvilket er grunde til at I i perioder ikke har kunnet logge ind. Måden jeg har rettet det på er ved at indlæse profilinformation fra den gamle hjemmeside. Derfor kan der være mail adresser og telefonnumre der ikke længere er aktuelle - det kan du selv rette på din profil.
I løbet af den sidste uge har jeg været i dialog med vores webudbyder som nu har flyttet vores hjemmeside til en ny server (Windows 2008, IIS7, .NET 4.0) og jeg har i dag startet en opgradering af hjemmesiden til nyeste version af BlogEngine.net. Denne opgradering kommer til at tage lidt tid da vores kalender/booking mv. funktionalitet er hjemmelavet og skal tilpasses til den nye version.
Opgraderingen kommer til at kører i etaber, første etabe var at skifte til .NET 4.0 og IIS 7
Hjemmesiden er kørende nu, men der kan være småfejl, idet at jeg kun har fokuseret på at få "nyheder", "kontakt Kvak" og "kalender" til at virke.
Da vi nu er på en ny server virker den gamle hjemmeside ikke længere, men jeg har en kopi hvis du/I skal bruge noget af det der lå der på.
Desværre kan jeg ikke garanterer at den flittige "Bot" nu er lukket ude - det vil tiden vise :)

Tags:

Kategorier: Nyhed

Powered by BlogEngine.NET 2.5.0.6
Modified for Kvak by Michlenborg