Tag cloud

Tidligere indlæg

 

nyt lys

af Per Voss 18. oktober 2011 14:24
Så er den nye projektor landet. ! jeg afprøvede den i klubben Lørdag da jeg havde hentet den, men jeg havde ingen data at sende ind i den, så det blev ikke til så meget, mest testgrid ! :( Da den helst skal sidde på hovedet, skal jeg lige have lavet en ny holder. Ved samme lejlighed kommer den til at sidde længere oppe, så kommer billedet længere op, så man bedte kan se, og vi slipper for at den sidder i selve døråbningen. Søndag efter vores Guld jagt, flyttede Simon og jeg så lærredet, ind på selve vægen, det hang lidt usikkert i loftet ca 60 cm ude, men er nu monteret på vægen med gennemgående gevindstænger ud i bådehalden, så denne gang holder det ! det betyder at vi kan rykke bordene en lille halv meter længere ned imod lærredet. Mandag havde jeg så taget diverse kabler og en DVD med ! for at få bedst mulig billede satte jeg et S-video kabel i projektoren, men det betyder at dvd maskinen skal stå i vindueskarmen - lidt bøvet, men kablet var ikke længere. Alle de fremmødte ( Uffe) og jeg fik da set noget af en film med Jean-Michel Cousteau, ( sønnnen ) af ham i ved. og det så rigtig fint ud ! selv om det kun var PAL signal vis S-video. men Lyden er noget rod ! kan vi finde en ny forstærker ville det slet ikke gøre noget. Vored dvd har detsværre ikke hdmi udgang, så jeg vil foreslå vi skrotter den og køber en blueray afspille den kan fås for en plovmand. detsuden køber vi et par lange hdmi kabler så vi atter kan få afspilleren ned i reolen, og et andet kabel over til. Så alt i alt er der videomulighed i klubben , om end installationen ikke er 100 Færdig.

Tags:

Kategorier: Nyhed

Powered by BlogEngine.NET 2.5.0.6
Modified for Kvak by Michlenborg