Tag cloud

Tidligere indlæg

 

lange kugler - nej Lang næse !

af Per Voss 22. oktober 2011 19:57
Simon og jeg hoppede idag i vander ved østerstesnd, Frederecia. super adgangsforhold, 15m fra p.plads til stranden. med hele udstyret i orden, overflade bøge og en 6m improviseret makkerline ( der kunne vo være strøm) steg vi i, for at finde de legendariske kanon kugler fra 1864, vi havde ikke fået noget kompas med men heldigvis strålede solen fra en skyfri himmel, så med solen ind fra højde,gik det bare derudaf..

Fladfisk: ja,
krabber: ja,
søanemoner: ja,
Søstjerner: ja Lysegrønne,
god sigt ja 6-8 meter,
svag strøm: Ja,
Kugler: ja - antal: 1, Materiale: Kridt. :-(

Det var hvad det kunne blive til på de 45min, dykket varede. På land fik jeg mig en sludder med en der tidligere havde dykke og set dem men mente det lå en del længere mod Nord. Så derer afgjordt basis for et let extra dyk til lige at sutte flaskerne tomme på efter et dybt dyk i Lillebelt på vejen hjem, er plus var dog at der er en bruser såman kan blive skyllet straks man kommer på.,
På trods af den lange næse i stedet for kugler. et rigtig dejligt stille dyk. Simon & Voss

Tags:

Kategorier: Nyhed

Powered by BlogEngine.NET 2.5.0.6
Modified for Kvak by Michlenborg