Tag cloud

Tidligere indlæg

 

Aktivitetsplan for KVAK 2011 og frem

af Peter Riis Mågård 25. oktober 2011 19:15
Som nævnt på generalforsamlingen prøver klubben på at få et mere struktureret samvær på benene. Vi vil prøve at krydre det sociale ved klubaftenerne med noget viden, undervisning og færdigheder. På denne måde tror vi på at der kan komme noget mere aktivitet igen både på klubaftener men bestemt også noget mere dykning. Og skal der prioriteres mellem klubaften og dyk, er sagen klar: KOM I VANDET, VI ER EN DYKKERKLUB :-) Aktivitetslisten er tentativ og mest et arbejdsdokument for AKT udvalget. Alle aktiviteter vil blive slået op på hjemmesiden så man kan tilmelde sig. Den vil blive udsendt så hurtigt at det igen er muligt at vedhæfte DOK til nyheder. Kom endelig med egne ideer til små mandagsaktiviteter. Vi ses Aktivitetsudvalget.

Tags:

Kategorier: Nyhed

Powered by BlogEngine.NET 2.5.0.6
Modified for Kvak by Michlenborg