Tag cloud

Tidligere indlæg

 

Divers Night 2011

af Sanne Biisgaard 4. november 2011 19:43
Så er Divers Night vel overstået for i 2011. Året hvor arrangementet blev rykket en måned frem pga. tidligere års problemer med is. Der var pænt med mandefald fra KVAK og således endte det med, at Per Voss var eneste dykker fra KVAK, og Sanne Biisgaard, hvis undersøgelser i forbindelse med at være forsøgsperson i et stort internationalt astma/KOL studie var tidligere færdig end forventet,  agerede overfladepersonel. 

Igen i år dykkede KVAK sammen med dykkerklubben Bunden, som var rigtig godt repræsenteret. I år inviterede Bunden på en varm pølse i deres nye klublokale. Efterskolen fra Samsø var i år repræsenteret af 10 elever og deres instruktør. Så vi var rigtig mange på samme dykkersite. Per Voss var første dykker i vandet. Han fandt som den første ud af, at vandet kun var omkring 150 cm dyb, så der blev hurtigt mudret. Så han tog retning ud i Århus havn og inden længe rendte han på et løssluppent anker. Dog valgte han at lade det forblive på sin plads, idet han sade, at deri boede en krabbe. Og såfremt han hævede ankeret, ja så havde han et genhusnings problem.

Jeg ville ønske, jeg havde været hurtig nok med kameraet, da Per først forsøgte at entre en båd fra undersiden.... dernæst dykkede under flydebroen uden helt præcist at vide, hvor han var, for til sidst at kravle på alle fire op af rampen til båden.... Det var et syn! Men op kom han.....


Alt i alt en hyggelig aften. Jeg håber, der til Divers Night 2012 vil være lidt flere deltager fra KVAK :o)

Tags:

Kategorier: Nyhed

Powered by BlogEngine.NET 2.5.0.6
Modified for Kvak by Michlenborg