Tag cloud

Tidligere indlæg

 

malta efterskrift

af Per Voss 5. november 2011 21:08
På vej hjem fra Malta, nærmere bestemt ved en af grænse boderne,var den grønne Ford ved at give op pga. en ualmindelig hård opbremsning, der på hele hjemturen fik den til at lyde som et maskingevær fra vendste baghjul. Vognen blev derfor ditched, det var alligevel MC tid, men da det snart bliver tid at befordre sig inde i et apparat, istedet for udenpå, blev den grønne ford vækket af sin sommersøvn. (med et Startbatteri, dens EKG var lidt sløvt ) efterfulgt af en lille prøvetur, her havde den lokale etnisk mekaniker Ali åben, så vi rullede ind.30 sek senere lød dommen, en fjeder. og ganske rigtig, efter 15 min på vognliften, var problemet løst en fjeder var knækket og blev skiftet, så de herre passagere fra Hamburg Lufthafen, havde altså intet at være bekymrede for ! så den grønne frø og jer er klar på nye dykker eventyr her til vinter..

Tags:

Kategorier: Nyhed

Powered by BlogEngine.NET 2.5.0.6
Modified for Kvak by Michlenborg