Tag cloud

Tidligere indlæg

 

Nytårsdyk

af Peter Riis Mågård 3. januar 2012 16:18
Det startede med en bippen. Var godt igang med at pakke stumperne i bilen for at kunne være i klubben til kl. 1800. Den bippen blev ved.....og den kom fra overløbsalarmen fra septiktanken. Nå en lang historie kort, det endte med besøg fra kloarkmesteren og bestilling af en ny pumpe. Men tiden løb og det måtte jeg også. Kom først hjemmefra ved 1755 tiden. Mondeoen sprang afted ind til klubben, hvor ingen ventede. Hmm de må nok være kørt ud til molen. Jeg ringede til Jens, men han sad hjemme på sofaen, for Per havde glemt sit udstyr hjemme, så de blev forsinket. Nå alle (TRE !!!) var på plads ved 1900 tiden. Vi blev enige om at tage ud til sejlklubben og hoppe i der. Som sagt så gjort. De sidste 5 min inden vi alle var færdige, kom der en kæmpe byge med regn og slud, så lidt våde inden tørdraten blev lynet, blev vi. At det skulle vise sig at det blev Per også efter dragten var lynet viste vi ikke på dette tidspunkt.
Vi kom i, sigten var ikke noget stort. Efter 5 min gik vi til overfladen fordi Per ville op. Hans dragt lækkede. Nå Jens og undertegnede gik ned og fortsatte. Sigten var dog meget ringe, og vi blev faktisk væk. Det er vist første gang at nogen er svømmet vild ved havneindløbet. Enden blev at vi gik op og svømmede ind i overfladen. Vejret var skiftet, så vi så på stjernerne mm.
Per mødte os da vi kom op. han var kommet ud af dragten selv, ved at binde lynlåsen i en mast og trække den anden vej. 
Vi kom hurtigt op og ud af udstyret. Nu skulle vi hen i klubben og have noget kransekage og boblevand og ønske hinanden godt nytår. I klubben mødte vi formanden og den anden Jens. Alle fik noget Asti og kransekage. En god aften, men ringe fremmøde.
Det skal dog ikke afholde Aktivitetsudvalget fra at ønske alle i klubben et godt og lykkebringende Nytår. Vi håber på en masse aktivt deltagelse i klubbens arrangementer. Både dykning og klubaftenerne.

På udvalgets vegne
Peter    

Tags:

Kategorier: Nyhed

Powered by BlogEngine.NET 2.5.0.6
Modified for Kvak by Michlenborg