Tag cloud

Tidligere indlæg

 

Tandbørster, gaffelnøgler, o-ringe og siliconefedt.

af Peter Riis Mågård 10. januar 2012 08:50

Så blev det mandag igen. Endnu engang var der aktivitet i klubben. Denne gang var emnet vedligeholdelse af eget udstyr mm. Per og Claus havde fået i opdrag at gennemgå lidt om hvad man selv kan/må fsva. vedligeholdelse af eget udstyr. Desuden lidt snak om hvad der med fordel kan være i en værktøjs/reservedels kasse.

Per startede med en lille powerpoint, hvor han gennemgik den bruger vedligeholdelse klubbens udstyr skal have, samt hvad vi selv kan kigge på af eget udstyr. 1- og 2. trin, ventiler og flasker, herunder også lidt forebyggende vedligeholdelse f.eks. smøring af lynlås i tørdragten, pas på med at lade 2nd trinnet slæbe i sandet mm.

Vi så hvordan man kan kigge i sit 2nd trin for at se efter kalkaflejringer og sand, der vil påvirke funktioneringen. Vi var inde over bådmotorene og flaskebanken. Og selvfølgelig trykprøvning af flasker, klargøring til do, herunder rulning og kontrol.

Af værktøjskasser var alle yderpunkter repræsenteret. Det ene var formandens, hvor der i kassen var værktøj og reservestumper til ALT... , den anden var Jeppes lille skolemadkasse fra han gik i 4. klasse med lidt o-ringe, en umbraconøgle og en stor enkrone fra 1979 til at kunne ringe for, fra en mønttelefon J. Der blev gennem hele aftenen udvekslet en masse gode erfaringer, ideer og løgnehistorier. Alt i alt en rigtig god og hyggelig aften. Jeg tror alle fik nogle ideer med sig hjem. Til stede var Per, formanden, Thorleif, Jeppe, Uffe (nu 1), Michael B (tro det eller ej J), Anette, Sara og undertegnede.

Til sidste holdt aktivitetsudvalget en møde om klubaktiviteter fremadrettet i år. Det blev besluttet at vi holder en sommerfest til juni (dato tilgår) og at vi forsøger at fastholde og udbygge mandags aktivitetsordningen, så der vedbliver med at være noget liv i klubben. I den forbindelse tages der imod forslag til aktiviteter til do.

Udvalget tog desuden skridt til en klarlæggelse af evt. svind fra baren og såfremt dette måtte konstateres, forholdregler til imødegåelse af det. Herom senere.

Der blev i det store forum (alle ovennævnte) også drøftet lidt om dag-, weekend- og lang weekend ture og deres destination og indhold.

Alle detaljer om aktiviteter vil blive slået op via hjemmesiden.

Vi ses i vandet

Peter

Tags:

Kategorier: Nyhed

Powered by BlogEngine.NET 2.5.0.6
Modified for Kvak by Michlenborg