Tag cloud

Tidligere indlæg

 

trykprøvning

af Per Voss 31. januar 2012 07:13
Så er det atter tid for trykprøvning, Jeg gennemgik igår alle flasker i klubben og fandt 13! der skal til trykprøvning, heriblandt et par af mine egne. jeg har endnu ingen plan for kørsel til trykprøvning, men her er tiderne fra lotek. måske kan vi få dem trykket et andet sted, men det kigger vi lige på. der kkommer en dato asap. Terminerne for Periodisk Kontrol 2012 er som følger: • 11. januar • 8. februar • 14. marts • 11. april • 9. maj• 13. juni Den periodiske kontrol omfatter en vurdering af, om en afrensn- ing for evt. løs maling, eller anden belægning er nødvendig. Konstateres det ved kontrollen, at der er behov for en periodisk undersøgelse, foretages der en indvendig og udvendig inspektion af flasken samt en trykprøvning. Dette sikrer, at der ikke er defek- ter eller andre skader på flasken eller halsgevind, der gør den uegnet til videre brug. • 8. august • 12. september • 17. oktober • 14. november • 12. december

Tags:

Kategorier:

Powered by BlogEngine.NET 2.5.0.6
Modified for Kvak by Michlenborg