Tag cloud

Tidligere indlæg

 

Og det blev koldere og koldere.

af Peter Riis Mågård 26. februar 2012 22:48

Så blev det tid til den årlige fastelavnsfest i Søsporten. Som sædvanligt stod den på tøndeslagning, våddragter, varm cacao og fastelavnsboller ad libitum. Aktivitetsudvalget mødte lidt før og fik sat tønden op.  Efter lidt palaveren kom den op, med Thorleifs vægt og undertegnedes brutale styrke blev den flot hejst over vandet.

Stille og roligt mødte folk ind, gamle kendinge som Morten og Carsten kom forbi, og de havde medbragt deres våddragter. Morten måtte sande at krympenissen også havde været forbi hans dragt, men det gik. Mange oplevede deres dragter som lidt tyndere end de var købt som, men det var nok mest fordi de var strakt til de yderste.

Vi hoppede I. Dog ikke alle sammen. Michael havde valgt at melde afbud, og Sara den lille tø…. Havde valgt at kun medbringe kamera og så mumle noget om ….koldt….har kun våddragt….osv. (lille pus).

Efter de første to slag blev det klart at tønden ikke ville holde ret langt. Tror den måske var købt som børnehave tønde, men ved det ikke. 5 slag og bund og sider gik. Der blev ”stormet” eller så meget storm der kan være i 1½ grad koldt vand hvor alle er i våddragt (minus Anette som var i tør !!). Alle fik del i skatten og der blev sagt skål (Unterberg eller Gl. Dansk), og slaget gik videre. Carsten blev konge og Sanne blev Dronning. Dette blev ømt markeret med en lille butterfly til hver.

Her efter stod den på varmt brusebad, kakao og fastelavnsboller. Og selvfølgelig en masse gode løgnere. Alt i alt en rigtig fed dag. Tak til alle jer der valgte at bruge en eftermiddag i klubben. Vi var i alt 16½  (Morten stod for den ½).

Vi ses i vandet og i gallerierne (der er billeder fra dagens udskejelser)

Peter

Tags:

Kategorier: Nyhed

Powered by BlogEngine.NET 2.5.0.6
Modified for Kvak by Michlenborg