Tag cloud

Tidligere indlæg

 

Almind Sø i regnvejr

af Sanne Biisgaard 18. marts 2012 19:29
Så blev det søndag - og med den kom regnen. Det afskrækkede dog ikke Mette, Michael og undertegnede, der troligt mødte op til dykket ved Almind Sø som aftalt. Dog var alle enige om, at det var godt, vi havde holdt hinanden op på det. Ellers havde sofaen muligvis fristet over evne.....

Men frem kom vi. Og især dragterne kom på med lynets hast, så underdragten ikke blev lige så våd som yderdragten..... Det kampregnede!

Iført udstyr stod vi så og talte - 1 - 2 - 3 løb.... Og det gjorde vi så - for ikke at ramme de mange MTB'er, der havde valgt at lægge en rute lige forbi, hvor vi skulle dykke.

Godt i vandet gik vi så ned - eller rettere en af os blev hængende i overfladen. Heldigvis havde Mette rigeligt med bly, så Sanne fik et par kg, og ned gik det så. Til et dyk med en sigt på 1/2-1 meter (når Sanne ikke lige havde stukket hånden i bunden.....) og nærmest ingen liv. Efter et smut i overfladen og endnu et bytte bytte bly, gik vi ned igen. Mette havde problemer med at trykudligne, og blev oppe. Kort efter gik Michael og undertegnede også i overfladen. Et forholdsvis kort dyk, men det var alligevel skønt at få vand over hovedet.

Bagefter inviterede Mette og Michael på pizza. Så alt i alt en skøn måde at tilbringe en søndag på!

Sanne

Tags:

Kategorier:

Powered by BlogEngine.NET 2.5.0.6
Modified for Kvak by Michlenborg