Tag cloud

Tidligere indlæg

 

Lørdag i Lillebælt

af Peter Riis Mågård 27. marts 2012 09:45

Så blev det lørdag og dermed tid til en tur i suppen.
Dagens plan var Søspejderne ved Lillebælt.

Vi mødtes kl. 0800 for lige at få de sidste stumper på plads, og for at få toppet 2x15 monsteret op til 210 bar.

Halv 9 drog vi mod Lillebælt, Formanden, Michael H og undertegnede. Mette stod med tårer i øjenkrogen og vinkede farvel. Men sådan er det når man har valgt at lave noget andet.

Vel ankommet fik vi pakket ud, samlet udstyr og gik ned for at se på strøm/vand. Umiddelbart så det tilforladeligt ud, så vi besluttede at gennemføre plan A (Søspejderne) og ikke plan B (Ammoniakhavnen).

Vi gik i, og ned. Der var dog noget strøm, men ikke så meget at det virkede træls. Vi gik op mod strømmen og fulgte væggen mod vest. Der var ok sigt, ca. 5-7 meter og fint med lys. Vejret var jo super.

På et tidspunkt blev strømmen dog sådan at der skulle arbejdes noget hårdere, så vi besluttede at vende og tage den med ro tilbage.

Der blev set end del panserulke, edderkoppekrabber (eller kongekrabber, ved det ikke præcist), små torsk og en enkelt fladfisk. Det gik fint hjem og op. Første dyk var c. 45 min.

Så blev der holdt siesta og frokost i det fine vejr.

Der var en del andre der havde fundet Søspejderne denne fantastiske lørdag, men de kom først efter os.

Efter 1½ time tog vi dyk nr. 2. her var strømmen næsten væk, så det blev fin afslapning og ellers som sidste dyk, dog lidt kortere da formanden ikke havde så meget luft tilbage.

Op og få en kop kaffe mens udstyret blev pakket. Så gik det hjemad.

En helt igennem fin dag og et par gode dyk. Kan kun være ærgerlig over at jeg ikke kan deltage på søndag hvor turen igen går til Lillebælt.

Vi ses under vandet
Peter  

Tags:

Kategorier: Aktivitet | Nyhed

Powered by BlogEngine.NET 2.5.0.6
Modified for Kvak by Michlenborg