Tag cloud

Tidligere indlæg

 

Så blev det mandag igen

af Anette Baisner 27. marts 2012 16:29
Jeppe og undertegnede, mødtes i klubben kl 17:00 for at gøre klar til mandagensdyk. Vi besluttede os for at tage et dyk for enden af havnen, da ingen havde bil med. Uffe 2 var kort i klubben, og kørte os derud. Vi fik udstyret gjort klar, og blev enige om at dykke 40 minutter. Sigten var rigtig fin, ca 8-10m og vandet var 7-8 grader. Vi var ikke mere end lige kommet under, før vi så nogle ret stor og flotte sønelliker. Vi fulgte molen rundt, og vendte om efter 20 min. Dykket bød ydereliger på sækdyr og konksnegl, osv.
Da vi kom tilbage lagde vi det meste af udstyret på den medbragte sækkevogn, og gik tilbage til klubben. Claus tog imod os, da han var taget tidligt i klubben for at fylde, sit allerede fyldte dobeltsæt, så det var hurtigt overstået. Til klubaften kom også Jens.

Vi ses i vandet,
Anette

Tags:

Kategorier: Nyhed

Powered by BlogEngine.NET 2.5.0.6
Modified for Kvak by Michlenborg