Tag cloud

Tidligere indlæg

 

Hjemvendte fra Norge

af Mette Wraa Nielsen 21. maj 2012 14:24
Først og fremmest vil jeg gerne på turudvalgets vegne takke deltagerne for en fantastisk Norgestur. Det er en fornøjelse at planlægge en tur for en gruppe mennesker der er så deltagende og festlige som jer. Det gør vi gerne en anden gang. 

Inden turen er helt slut skal vi lige have klaret de sidste afregninger. Så derfor bedes alle (venligt, men bestemt) om at fremsende kvitteringer, pr e-mail til mig i den indeværende uge. Jeg vil med det samme sige at I ikke må forvente at få penge (hvis der er nogle) tilbage lige foreløbig, da vi mangler at modtage opkrævning for bompenge, hvorfor der vil blive tilbageholdt et beløb til dækning.

Vi håber også I har haft en god tur og at hvis I har evt. kommentar/bemærkninger så høre vi dem gerne. Det er ikke sikkert vi tager dem til efterretning, men vi skal nok lytte ;-) 

Tilbage er kun at sige...Vi ses på bunden

På turudvalgets vegne

Mette
 

Tags:

Kategorier: Nyhed

Powered by BlogEngine.NET 2.5.0.6
Modified for Kvak by Michlenborg