Tag cloud

Tidligere indlæg

 

Heksebryg og Halvmarathon

af Mette Wraa Nielsen 5. juni 2012 09:08
Da SP afsluttede OWD undervisningen forsvandt de håbefulde kursister hurtigt ud af døren og tilbage stod Formanden, Kenneth, som var i fuld gang med at slynge og rense flasker, Michael og jeg, men snakken gik som altid lystigt. 
Uffe dukkede op i døren, i hånden holdt han to flasker med et interessant indhold - han eget heksebryg af en øl. Han indrømmede hurtigt at det var et fejlbryg, men inden han hældte det hele i vasken ville han give os (klubbens medlemmer) muligheden for at smage. Frem kom plastkrus og flaskens skumle indhold blev hældt op. Det var sort som kul og med en kraftig aroma. Hverken Formanden, Michael eller jeg er vilde med de mørke øl, så den var lidt af en prøvelse. Sikker på Voss og Jabba ville have sat større pris på brygget. Uffe indrømmede da også, at han havde hældt den forkerte malt i og i stedet for karmelmalt var der røget en ekstra portion farvemalt i...Den var slem, ikke udrikkelig for dem der kan li' den slags, men for mig der foretrækker min Hoegaarden, var den tæt på. Uffe smuttede kort efter, men lovede at vi nok skulle få lov at smage hans næste bryg.
Uffe, jeg glæder mig til at smage din næste bryg og den næste igen og glæder mig over vi har en spirende brygmester i klubben.
Da vi ikke var mange sluttede klubaftenen tidligt og ved 21 tiden blev døren lås. Udenfor Søsporten nåede vi dog lige at vende Århus City (halv)Marathon, og jeg forslog, at vi stillede et Kvak hold til næste år. Kenneth var klar, Formanden rystet, men ikke afskrækket og snakken gik på at søsætte løbetræning med henblik på deltagelse i 2013. Det har også den følge effekt at vi bliver bedre dykkere med mindre luftforbrug og længere bundtid, så en ren win-win, så må vi se om det lykkes at få skuden i vandet.
 
Ses på bunden ;-)

Tags:

Kategorier: Beretning

Powered by BlogEngine.NET 2.5.0.6
Modified for Kvak by Michlenborg