Tag cloud

Tidligere indlæg

 

Hjælpere til Rescue Diver kursus

af Mette Wraa Nielsen 3. juli 2012 20:13
Da Michael og jeg afholder Rescue Diver for Sanne og Peter i weekenden den 7 - 8 juli har vi, brug for hjælpere om søndagen til at lege med. Det er underholdende at være hjælper på et Rescue kursus, men det er også hårdt arbejde. I får lov til at være med til at stresse kursisterne, løbe omkring og være irriterende, men I vil få udstukket opgaver som I skal være med til at løse i forbindelse med de scenarier vi skal lege. Det vil være optimalt med en 2-4 hjælpere og husk at medbring dykkerudstyr for I skal i vandet. Har du evt. spørgsmål, er du velkommen til at ringe. Når vi kender stedet vi skal være søndag, opdateres siden. Skulle du stå tilbage og have lyst til at tage Rescue Diver er det også stadig en mulighed at hoppe på med holdet, men så må du lige ringe og aftale nærmere.

Dato:08-07-2012 Sted:Klubben
Afgang:10.00 Hjemkomst:?
Pris:Gratis Leder:Mette Wraa Nielsen

Tilmeld dig her

Tags:

Kategorier: Aktivitet

Powered by BlogEngine.NET 2.5.0.6
Modified for Kvak by Michlenborg