Tag cloud

Tidligere indlæg

 

A Quest in the Dark,

af Per Voss 6. november 2012 09:31
i den tiltagende skumring iførte 4 mand sig deres dragter og begav sig mod vandkanten, bevæbnet med skruenøgler, plasticdunke, reb, brædder og møtrikker. Vel vidende at de nu begav sig ud på en underlig quest., - at montere den nye ramper som Gam havde svejset til klubben. 
Første del var en fedet fornøjelse, da de gevindstænger der holder rampes ben, skulle have en gang fedt, for at møtrikkerne kunne glide lettere også når de senere skulle justeres under vandet.  
For at holde den frie ende flydende under montagen, blev 3. 25l dunke bundet på og slisken blev søsat med Michael i vandet som styrmand, medens Claus holdt den anden ende i position, kunne Jens og jeg så  montere boltene. Senere måtte Claus også i vandet for at montere møtrikkerne inde under rampen, da begge ramper var kommet i måtte vi hente en luftforsyning for at Claus kunne spænde boltene på støttebenene, men efter et par minutter var også de spændt. hele operationen tov kun en god time 
Således hjemvendte fra veloverstået quest, kunne vore 4 helte nu beundre værket, og med opløftet sind, begive sig imod Perlen for at stille sulten efter denne veludførte gerning.
Desværre kom der ikke nogen til klubaften for at applaudere, men det gør de nok når vi nu snart skal have Humberen i vandet.... 

Tags:

Kategorier:

Powered by BlogEngine.NET 2.5.0.6
Modified for Kvak by Michlenborg