Tag cloud

Tidligere indlæg

 

Nytårsdyk

af Per Voss 1. januar 2013 17:04
Idag, den første dag i det nye år, var vi 3 kvak'ere det indledte dykker året med et friskt lille stranddyk,
Nocolaj, Jeppe og undertegnede mødes kl 13 i klubben og blev enige om at det idag skulle være studstrup der skulle lægge vand til vort nytårsdyk.
slæbestedet var helt pakket ind i både på land for vinteren, men vi fandt det og kom i vandet, 5° så hen langs molen, til udløbet, her vil Nicolai og Jeppe en kort Undervands briefing om at vi skulle lidt frem og til højre for at komme ned i hullet. Det tog de herre meget bogstaveligt "lidt" for da jeg kom frem til selve udløbet var de allerede smuttet i hullet. jag var lige oppe for at se efter dem, men fil at vide af en forbi passerende fodgænger, at de var længere ude, så jeg satte efter dem. men først lige efter at have kigget strømmen fra værket, den så stærk ud idag. NEd igen og frem til udløbet- Den var stæek strømmen, knap var jeg kommet in i dtrømmen før jeg blev presset udad og nedad med stor fart,  så blev det atter stille da strømmen efter 5-6 sek. smed mig på 9 meters dybde. her fandt jeg en lille 2 m lang hvid og orangeplastikbåd som nogen havde sænket og fyldt med sten. Det viste sig at de Herre allerede havde været her og vat fortsat. Efter en lille tur længere ud hvor jeg for en gang skyld kunne logge over 10 meter, satte jeg kursen stik vest for at komme op af hullet igen, en smugle strøm hjalp mig hurtigt fra 8- 4 meter og så ind til molen igen hvor de 2 andre ankom stort set samtidig som jeg brød overfladen for at se efter dem.
en stille tur tilbage til åen denne gang med solen spillende i vandet, uden de store begivenheder. det skulle da lige være de 2 sværme af super småt fiske yngel som Nicolai og jeg fandt med vore lygter i et par af hullerne imellem stenen med en lille rødlig krop på ca 1 mm og en transperent hale på vel 1½mm var det ikke noget man så hvis man ikke lyste direkte på dem. Op kom vi uden problemer, og af med grej og i tørt tøj, Rart for en gang skyld at kunne stå i undertøj på et nytårs dyk uden et knorrefryse medens man klædte om. 

Tak til min makkere for et fint dyk og et stort godt uv nytår til alle 

Selv om der ikke var kransekage efter Dykket, var det et rigtig fint dyk på hele 43 Min,  Det starter sgu godt i år ! Sealed
/Voss

Tags:

Kategorier:

Powered by BlogEngine.NET 2.5.0.6
Modified for Kvak by Michlenborg