Tag cloud

Tidligere indlæg

 

Og det skete i de dage-...

af Per Voss 14. januar 2013 18:44
At der udgik en befaling fra Mette, at nu skulle der vragdykkes..

Nærmere betegnet på SP gamle projekt Håkon, der ligger i Mariager fjord.
veludhvilede og klar på togt mødtes vi 3 mand høj + Mette og Sanne i klubben,  og pakkede trailer med bombarden og motor, der lige blev testet for det ville da være ærgerligt hvis nu... Og afsted gik det mod det kolde nord..
Vel ankomne til Stinesminde læsser vi af og kommer i dragten for at kunne bære båden i vandet. Alt går fint lige indtil vi skal have moteren ned til båden her starter vi med at jeg får foden ind under propellen og falder på rykkem dem motoren halvt oven på  mig og mit ben. Umiddelbart er der ikke sket noget, med hverken mandskab eller materiel, en plastik kappe er knækket, men ellers ikke noget. vi får motoren monteret og skal til at læsse grej i da jeg tænker at motoren nok har godt af lige og blive lidt varm inden vi hugger afsted. Vi får med besvær liv i dyret. den ryger, men det før den tit de første 10 sek, men denne gang bliver den ved, og den går underligt hoppende, kølestrålen er der, men pulsere og vandet er meget varmt, Efter et par minutter lyser olie / temp lampen. Har vi glemt olien ? nej den er fuld, da den bliver ved med at lyse og ryge beslutter undertegnede at den ikke kan bruges. Hvad så. ? 
Men så har vi jo det gamle vrag "stinesmindevragt." så vi hiver båden på land og grejet på traileren og kørere hen på den anden side af "byen" . Her hopper vi glad i vandet og finder vraget med det samme, det ligner sig selv.
lin styrbor side er synlig og stadig for det meste dækket af net, agterude er nettet væk og her kan man se de øverste 3-4 bordplanker der stiller på af vandet, medens testen er gemt under sandet.
vel oppe og hjemme kan vi gøre status Vi kom på et vrag , bare ikkelige det vi havde regnet med, men så har vi det til gode.
Mette vil genopslå turen en gang i februar. 
og Motoren ?  Ja den står i klubben og er tip top for mattereludvalget slog til, og bragte den til service Mandag morgen og 1104 var den lavet, så den nu står ny serviceret på sin plads i klubben. Den fejlede ikke umiddelbart noget, det var sandsynligvis svømmeren i karburatoren er havde sat sig,  den har fået nye tændrør og fuld service og justering og spinder som en mis. Vi fik i øvrigt ros for at holde vores motor i pæn stand, af en motor med over 15 år på bagen var den både pænt hold og gik rigtig fint i testtanken. Lad os blive ved på den måde !   

på turdeltagerenes vegne  P.Voss

 

Tags:

Kategorier:

Powered by BlogEngine.NET 2.5.0.6
Modified for Kvak by Michlenborg