Tag cloud

Tidligere indlæg

 

Klubaften

af Peter Riis Mågård 20. februar 2013 05:29

Mandag aften er klubaften. Det var det også i forgårs. Her havde Per fløjtet til oprydning, primært i bådhallen, så det ville være muligt at få sat ombygningen i værk. Om det var ildhu, savn af de andre klubmedlemmer eller de gratis pizza’er, er ikke helt til at sige, men der dukkede 15 personer op. Det må siges at være rekord. Det var fedt at se alle gå til opgaven med krum hals.

Bådhallen blev ryddet og trailer pakket med et læs affald, klar til genbrugspladsen. Vi samlede også et større parti jern, så lad os se om der ikke kan komme et par hundrede ud af det.

For første gang i dette århundrede blev der kigget op på loftet over klublokalet. Puha det var en oplevelse. Det meste var ikke brugbare effekter. Man kan nævne: gamle hynder til for længst omkomne sofaer, diverse dele af tidligere tiders (moderne jQuery152018697164665566201_1361335301260) dykkerudrustning, herunder et par meget møre halsveste a’la CMAS toiletbræt. Kim Ø mente de skulle renoveres, så ville vi have elevudrustning. En hel del gamle ægte plastic CERES øl plaketter blev bjærget og vil (igen) blive en del af udsmykningen i og omkring baren. Det gamle telt var mørt, så det endte også på traileren. En fin planche af USN dykkertabel blev også fundet. Den vil blive tænkt ind i udsmykningen af klubben fremadrettet. Vandskiene trænger til nyt gummi, Oles arkiv er der stadig, men kan godt gennemgås med hård hånd og så arkiveres lodret.

 Erfaring: næste gang husk kedeldragt og åndedrætsværn til den her opgave!!

Kim Ø og TH gik flasker igennem. Så der skal opfordres til at man få kigget forbi klubben og set på egne flasker. Alle der skal trykprøves blev markeret. Dette var gjort muligt ved at, ja man tror det næppe, lyset ved udstyret var repareret. Nu kan man faktisk se hvad der sår der inde. Opfordring: få kigget i de stumper der hænger/ligger for enden af udstyrsgangen. Det hele vil blive flyttet når bådhallen er færdig alligevel. Næste trykprøvning bliver her først i MAR. Materiale udvalget slår datoen op.

En ølpause blev der også tid til. Jeg har valgt at holde 6 måneders betalt ferie i ørkenparadiset Helman, så det blev farveløl fra undertegnede. Håber at jeg skal sidde og være misundelig på alle de aktiviteter der kommer i klubben, så kom bare i gang.

Alt i alt en super hyggelig og ikke mindst produktiv aften. Tak til alle fremmødte. Hvis jeg prøver at huske dækkede det: Formanden, Per, Michael H, Casper H, Jesper M, Kim Ø, Thorleif, Mette, Sanne, Eric, Jens F, Anette, Kenneth, Michael B og undertegnede.

Vi ses under vandet

Peter

Tags:

Kategorier: Beretning | Nyhed

Powered by BlogEngine.NET 2.5.0.6
Modified for Kvak by Michlenborg