Tag cloud

Tidligere indlæg

 

Det er ikke nytårsløjer - det et hærværk

af Per Voss 30. juli 2013 16:45
Jeg havde egentlig tænkt mig at sætte VHF i båden i går aftes, men  fandt jeg, som dagens dykker par også havde fundet, at nogen havde moret sig med at kaste en stegepande og en dåseøl, ind gennem ruden i bådhalen, så Humberen var klistret til i øl og fyldt med glasskår. Ligeledes var der en del glas på gulbet under båden, men det så ikke ud som om der var huller i pontonnen, selv om der lå fine små glasskår på denne. 
jeg har fejet under båden og i båden ( fejebakken blev på mystisk vis borte under dette så de der finder den må gerne lige lempe de sidste glas ud af båden. 

Da mange skår sad fast i de indtørrede øl i båden, SKAL denne skylles godt inden den sejler ud igen ! Der kan stadig godt sidde et nogle små stumper tilbage der ikke er sjove at komme i kontakt med hverken for drager eller fødder.

Formanden er blevet bedt om at kontakte Kommunen for en reparatinon og både Sanne Erik og jeg har billeder fra Åstedet, 

Nå men jeg fik da høvlet af døren til det nye flaske rum, så den kan lukkes, så helt skidt er det jo ikke,
og så havde jeg et potentielt nyt medlem på rundvisning..

så det....  
 

Tags:

Kategorier:

Powered by BlogEngine.NET 2.5.0.6
Modified for Kvak by Michlenborg