Tag cloud

Tidligere indlæg

 

Salling Aqua Park

af Eric Tobias Hillebrand 31. juli 2013 21:28
I dag tog Uffe Iversen, Mads Damgård og jeg ud til Salling Aqua Park i Glyngøre ved Limfjorden.  Der er en minestryger, en kampvogn, en kunstlig grotte og nogle stenrev, alt på omtrent 15-20 meter dybde.  Dykkerplatformen over skibet er langt væk fra stranden og det er en rask svømmetur ud igennem bølger. Sigt under vandet var måske 30 cm når det var god, og der var en kraftig strømning. Der er meget mudder på bunden, og når det kommer op, er sigt nul. Vi følte vores vej rundt omkring minestrygeren i 20 minutter og kom tilbage til overfladen. Mads og jeg forsøgte et andet dyk ved kampvognen, men mistede os da bøjereben hørte op i bunden og ikke ved vognen, og så fand vi os igen ved overfladen. Det er helt sikkert ingen sted for begyndere. Men det var en erfaring, og et af de mere udfordrende dyk jeg har gjort. Der var også krill over det hele udstyr da vi kom ud, og jeg har tilbragt nogle timer med rengøring...

Tags:

Kategorier: Beretning

Powered by BlogEngine.NET 2.5.0.6
Modified for Kvak by Michlenborg