Tag cloud

Tidligere indlæg

 

De tre måskefire, der endte som tre.

af Peter Riis Mågård 8. november 2013 08:26

Traditionen tro blev der i år igen afholdt Divers Night, med årets dykke tidspunkt 20:13. KVAK deltog som de sidste par år også traditionen tro med færre deltagere end tilmeldte. Vi endte på tre deltagere, Formanden, Michael H og undertegnede.

Vi mødtes i klubben, for lige at gøre klar og få toppet flaskerne op. Men kompressoren var ikke operativ, så det måtte blive med de små 100 bar der lå på flasken. Men da vi ikke skulle under 6 meter gik det jo nok også. Desuden er der lukket for vandet i klubhuset, så der blev heller ikke noget af at skylle udstyr efterfølgende.

Vi besluttede at køre ud til sejlklubben og svømme ud af lystbådehavnen og lidt til højre for ikke bare at komme i, men også at få et ordentligt dyk ud af det. Dette viste sig at være en god ide. Vandet var fint klart (når ikke bunden blev hvirvlet op) og der var rigtigt mange torsk og sej af nogenlunde størrelse (25-40 cm), samt en hummer. Desuden flere andre fisk vi ikke kan huske hvad hedder. Endnu et argument for en bio aften med fiskekending i klubben.

Kl. 20:13 gik vi ned. Det samme gjorde formandens lygte, så nu har han da et ønske på sedlen til jul J. En god ½ time blev det til og faktisk et rigtigt godt dyk. Michael prøvede sin nye opstilling med Go-Pro og lys. Det virkede fint. Det bragte minder frem og Østrups gamle lys setup, der kunne lyse hele havnen op på en gang. Så vi kunne da altid se hvor Michael var.

Rigtigt rart at være i vandet igen. Jeg kan da kun anbefale at man til næste år deltager. Vi gider ikke bare dykke i havnen, men vil have et ordentligt dyk når man du er kommet hjemmefra og har udstyret med.

Så tre deltagere er sgu lidt fesent, når man ser på antallet af medlemmer. Det er jo ikke fordi der er et overvældende antal dyk i øjeblikket. Men sådan er det jo nok.

Nu må vi se om der blev slået rekord i antallet af deltagende dykkere på verdensplan. Rekorden pt. Er fra 2009 på 2749 dykkere.

HUSK: der er stadig mulighed for at melde til julefrokost og der er månedsøl på mandag. Vel mødt.

Vi ses under vandet

Peter

Tags:

Kategorier: Beretning

Powered by BlogEngine.NET 2.5.0.6
Modified for Kvak by Michlenborg