Tag cloud

Tidligere indlæg

 

56 min og nogle kolde fingre.

af Peter Riis Mågård 11. februar 2014 07:15
Mandagens aftens dyk gik til Studstrup. Undertegnede, TH og Jeppe havde sat hinanden I stævne (og resten af klubben) til en tur I suppen. Det var længe siden at Th og jeg havde været ved Studstrup, så den vej det gik. Efter lidt afprøvning af bakgear på biler, kom vi ud til slæbestedet. Tror det var sidste optræden af min gamle treblelight lygte. Efter at have været til opladning hele dagen og klar, klaskede den sammen da vi stod med alle stumper på og klar. Lorteland!! Nå den lille Treblelight og min Nye reserve måtte klare det. Det blev et fint langt dyk, lidt koldt men godt. TH og jeg havde taget et par kilo komfortbly på, så der kunne være godt med luft I dragten, iforhold til nytårsdykket. Det var en godt beslutning. Der var en del fjæsing at se. Bla. den største jeg endnu har set. Vi nåede ud til renden og var lige need at vende I den, før det gik tilbage. da vi brød overfladen, sagde computeren 56 min. Fingrene og tæerne var lidt kolde, men det gik. Ud af dragterne, lidt piv fra Jeppe, noget med krampe I foden, og så en god varm kop kaffe at varme sig på. Fint dyk, fedt at være I vandet. Peter

Tags:

Kategorier:

Powered by BlogEngine.NET 2.5.0.6
Modified for Kvak by Michlenborg