Tag cloud

Tidligere indlæg

 

nåede vi at sige det blev et helt fantastisk dyk ?

af Per Voss 26. marts 2014 09:22
3 mand høj mødtes kl 1706 til afgang mod havet.
Vi drog imod moesgård hvor Gam havde haft sit sidste fine dyk.
inden 18 var vi i vandet, Jens havde en backup regulator der blæste, så det blev den akrive på dette dyk, selfølgelige havde han glemt sin inderdragt så i en lånt dragt var det kun med det sorte af neglene at han kunne klemme luft ud af dragten og komme ned.
Eric havde slet ingen problemer, men hjalp mig med at få mine hansker på, jeg havde denne gang valgt et par der ikke var utætte ! Til gengæld var de næsten umulige at få på, mine hænder må være voxet siden jeg fik dem, da den endelig kom på var de så stramme at min hånd føltes indsnørret, og der var stpre squese mærker på dem da vi kom op. 
Men i kom vi alt til trods og havde 40 min i relativ ok sigt 6 m.  det var småt med livet på bunden, Krabberne var endnu ikke kommet, og det blev da også kun til en enkelt rødspætte og et par ålekvabber, men ellers et fint dyk. Kl 1910 var vi ved klubben så efektiviteten fejler ikke noget. 
her fik både Eric og Gam kode til kompressoren, så nu er der 8 Registrerede brugere ! 
konklution: Gam  skal have serviceret sin octopus og jeg har et par hansker der er for små til mig til salg , 
 

Tags:

Kategorier:

Powered by BlogEngine.NET 2.5.0.6
Modified for Kvak by Michlenborg