Tag cloud

Tidligere indlæg

 

Sommertider hey hey

af Peter Riis Mågård 10. juni 2014 14:31
Så blev sommerfesten godt overstået. Det var rigtigt hyggeligt. Tak til alle deltagere for en god aften.
Specielt tak til Per for musik på kajen. Det var super.
Vi var desværre kun 10 deltagere, så det kunne være dejligt hvis I sendte en besked om det er dato'en (dagen før Århus ½ maraton), koncepten eller bare tilfældigt at I ikke kunne deltage. Så vil AKT udvalget se på det til næste år.
Er der nogen der pt. ikke er medlem af KVAK facebook gruppen der måtte ønske dette, så kontakt mig så vi kan få det på plads. Det skal lige siges, at det bare er et supplement til klubbens hjemmeside. Alle arrangementer mm vil blive slået op som hidtil og samtidig promoveret på FB.

God Sommer
Peter

Tags:

Kategorier: Aktivitet | Beretning | Nyhed

Powered by BlogEngine.NET 2.5.0.6
Modified for Kvak by Michlenborg