Tag cloud

Tidligere indlæg

 

Ramblaens tilstand mandag aften

af Asker Stig Nielsen 15. september 2014 22:39
Jeppe og undertegnede var på aftendyk mandag inden klubaften, og det var ved Ramblaen. Trods let pålandsvind var sigten ganske fortræffelig, ca. 5 m, når man lige kom lidt ud over stenene. Udover alle stensætningens sædvanlige fisk, og der var mange heraf at se, så vi både ud og hjem en stime torsk på 20-30 individer, en ret fed oplevelse. Det er altså virkelig godt, at vi har fået dette husrev, og hvis der så kunne være en hane, så man kunne skylle udstyret straks man er på land, så begynder det at ligne noget. De der ikke har prøvet Rambla-revet får chancen, da formanden vil i vandet snart, ifølge hans eget opslag.

Tags:

Kategorier:

Powered by BlogEngine.NET 2.5.0.6
Modified for Kvak by Michlenborg