Tag cloud

Tidligere indlæg

 

Opdateret: Blenderkursus

af Johannes Hollensberg 12. november 2014 15:55
Der har været talt om et blenderkursus.
Dette er ikke et opslag for selve kurset, men et opslag for at afveje stemningen.
Man tilmelder sig denne "event" inden den 10/11 kl 18 for at tilkendegive interessen.

OPDATERING:
Kurset sættes lidt på standby indtil vi hører mere fra nitroxklubben (dog gøres der lige opmærksom på at dette IKKE er et nitroxkursus - det er et blenderkursus, som er nødvendigt for at fylde/blande nitrox).
Status på kurset er at Per gerne vil tage blenderinstruktørcertificeringen hvorfor han melder sig som ansvarlig kursusleder når tiden kommer. Dog skal der nok trickses lidt med forbundet hvis de skal sende en mand til Jylland for at evaluere et kursus med fire elever - alternativt skal vi lige finde et par stykker mere som vil på blenderkursus ;-)

I forbindelse med anden kursusaktivitet skal der snart bestilles materialer fra forbundet.
Ønsker man blenderbogen (http://shop.sportsdykning.dk/produkt/gasblenderhaandbog/) allerede nu kan den bestilles gennem mig. Dette gøres ved at sende mig en mail (se medlemslisten, betalingsinfo oplyses på svarmail):

Dato:10-11-2014 Sted:
Afgang:1800 Hjemkomst:
Pris: Leder:Johannes Hollensberg

Tilmeld dig her

Tags:

Kategorier: Aktivitet

Powered by BlogEngine.NET 2.5.0.6
Modified for Kvak by Michlenborg