Tag cloud

Tidligere indlæg

 

det skete efter de dage hvor alverden var skrevet i mandtal

af Per Voss 6. januar 2015 09:54
at de tre vise dykker drog på færd. Nærmere betegned Jens, Nicolai og Voss. 
Vi mødtes i klubben kl 13 til det årlige nytårsdyk. og pakkede for at tager til den Blå Rambla, men da trappen ikke er monteret om vinteren, måtte vi gå i ved del yderste slæbested. Snart stod det os klart at Jens i sin iver efter at holde varmen havde fået en trøje for mefet på og for lidt bly. Heldigvis havde jeg taget 3 kg extra bly med for at kunne komme lidt extra luft i dragten. Det fik JEns i en lomme og så var han på bunden, vi kom ned og ud på stenrevet, her var sigten ringe max 2 meter og godt at man havde taget sin lygte med, efter 25 min var jens blevet fro lest og gik i overfladen hvor han svømmede ind medens Nicolai og Jeg returnerede langs bunden. bedste Scoop på dykket var et par korpulerende eremit krebs, en fin lille brun nøgensnegl og en masse fine søanemoner på stolperne ved indsejlingen. 

Tilbage i klubben hyggede vi med en julebryg, og lidt pral om hvem der havde set den største nytårs torsk.
Dette var det første, og for nicolai ret enestående da han allerede nu i 2015,  har lige så mange dyk som i hele 2014.
Dejligt at være igang med en ny dykker sæson og håber på mange gode dyk i 2015, 

/voss

Tags:

Kategorier:

Powered by BlogEngine.NET 2.5.0.6
Modified for Kvak by Michlenborg