Tag cloud

Tidligere indlæg

 

Gratis slæbested i Hou

af Peter Riis Mågård 11. januar 2015 08:06
Mojn alle, Så lige den her notits: Gratis at bruge slæbestedet i Hou havn. :D Det er med stor glæde at vi kan offentliggøre, at det fra sæsonen 2015 og de næste 4 år er gratis for alle at benytte slæbestedet ved havnen i Hou.(Nord for Hals) Hou Havn har gennem længere tid været i dialog med forskellige klubber og foreninger for at få mere liv på havnen. En af dem er hjemmesiden smaabaadsfiskeri.dk, der hvert år afholder et arrangement fra havnen. Erik kusk fik den idé at søge en sponsor til slæbestedet for at gøre det gratis at søsætte sin båd fra havnens slæbested. Det lykkedes at få en aftale på plads med http://www.sparekassen-vendsyssel.dk/sparekassen/Fonde/ulsted/, som vi har lavet en god 5 årig aftale med. Havnefoged Frank Ove Pedersen forventer, at sponsoraftalen kan være medvirkende til at trække flere turister til havnen. Turisterne kommer i dag langvejsfra med deres båd på trailer. Så han ser frem til en øget aktivitet på havnen. En aktivitet, der gerne skulle smitte af på hele området. Erik Kusk Larsen fra Smaabaadsfiskeri.dk er glad for aftalen. Vi har mange lystfiskere tilknyttet hjemmesiden. De tager ofte ud med deres båd og de vil helt sikkert vælge Hou Havn, når de fremover planlægger en tur på Kattegat. Erik vil benytte sit store netværk til at sprede budskabet og han er sikker på, at flere vil benytte sig af den gratis mulighed. Lige som tidligere år er der til sommer planlagt ”Hou småbåds træf” - et arrangement fra Hou, der finder sted i juni 2015. Se mere information på http://www.smaabaadsfiskeri.dk. Hvor der også ligger kort med waypoints på, hvor man kan se hvor der fiskes i Hou området. Kortet bliver løbende opdateret som man finder nye fiskepladser. MVH Krister Grafström og Erik kusk Larsen Godt Nytår Peter

Tags:

Kategorier:

Powered by BlogEngine.NET 2.5.0.6
Modified for Kvak by Michlenborg