Tag cloud

Tidligere indlæg

 

Trykprøvnings terminer hos lotek 2015

af Per Voss 22. januar 2015 14:54
 Den periodiske kontrol omfatter en vurdering af, om en afrensning for evt. løs maling, eller anden belægning er nødvendig. Konstateres det ved kontrollen, at der er behov for en periodisk undersøgelse, foretages der en indvendig og udvendig inspektion af flasken samt en trykprøvning. Dette sikrer, at der ikke er defekter eller andre skader på flasken eller halsgevind, der gør den uegnet til videre brug. Vurderer Inspektionsorganet en flaske kassabel, vil denne, efter meddelelse til ejer, kasseres til at holde gas
under tryk, således at ingen flaskedele kan genbruges.


Trykprøvningsterminerne for 2015 er som følger:
  • 11. februar
  • 11. marts
  • 15. april
  • 20. maj
  • 10. juni
  • 12. august
  • 9. september
  • 14. oktober
  • 11. november
  • 16. december

Bestilling af trykprøvning bedes foretaget senest 14 dage før den ønskede trykprøvningstermin. Flaskerne skal være modtaget på vor adresse i Sønderborg senest fredagen før den ønskede trykprøvningstermin. Du kan også indlevere flaskerne i vores afdelinger i Silkeborg og Vemmelev - i givet fald skal flaskerne indleveres

senest onsdagen før trykprøvningen.

Har du et større parti flasker eller har du et akut behov for at få udført Periodisk Kontrol, er du velkommen til at kontakte os og høre mere om mulighederne. Du kan desuden høre mere om priser og andet, ved at kontakte os på:

Telefon: +45 70 13 52 00 - E-mail: info@lotek.dk

Tags:

Kategorier:

Powered by BlogEngine.NET 2.5.0.6
Modified for Kvak by Michlenborg