Tag cloud

Tidligere indlæg

 

Fastlavn 2015

af Jeppe Egendal 22. februar 2015 15:51
Fastelavn i KVAK er en tilbagevendende tradition, som trækker godt med medlemmer og tilskuere. I år var solen tilmed højt på himmelen, så alt var klar til tøndeslagning med efterfølgene fastelavnsboller og cacao. Thorleif løb med æren som kattedronning, mens Voss for første gang nogensinde blev kattekonge. Tillykke til begge.

Der var flere gode udklædninger og specielt Anja og Jakob var festligt klædt på. Desværre havde aktivivitetsudvalget glemt præmien, så den må den heldige vinder få, når udvalget har voteret og købt præmien.

Som en særlig besøgende fra det store udland dukkede Carsten op, så alt i alt en hyggelig dag.

 

Tags:

Kategorier:

Powered by BlogEngine.NET 2.5.0.6
Modified for Kvak by Michlenborg