Tag cloud

Tidligere indlæg

 

Opdateret: Dykning i Salling Aqua Park.

af Eric Tobias Hillebrand 13. marts 2015 17:51
Eric: Jeg er stadigvæk interesseret i at køre derover i morgen. Jeg var der i sidste år med Mads Damgård og Uffe Iversen, men sigten var dårlig. Hvis vi ikke vil tage båden med, så er det muligt at svømme til platformen. Den er omkring 150m fra kysten.

Opdatering: Michael og jeg har begge stoppede næser, så vi bliver desværre nød til at melde afbud til i morgen. Vi havde håbet mindst en af os var friske nok til at gennemføre turen. Vi håber I alligevel finder lejlighed til at komme i vandet. Vi regner med at slå en ny tur op til Salling snarest.

Her inden sommer sæsonen rigtig starter, prøver vi med en tur til Salling Aqua Park. Det her de har lagt lidt forskelligt i vandet til glæde for os dykkere. F.eks en leopard kampvogn og en svensk minestryger M25. Vi påregner at lave to dyk, hvis vejret tillader det.

Vi mødes ved klubben, pakker traileren med udstyr og den lille båd. Herefter kører vi til Glyngøre.

Husk madpakke og måske lidt varmt tøj, da vi prøver at lave to dyk.

P.s. Husk at fylde de flasker du skal bruge inden dagen, så vi ikke skal vente på det.

Med venlig hilsen
Turudvalget.
Dato:14-03-2015 Sted:Gløngøre
Afgang:8.00 Hjemkomst:18.00 (vejledende)
Pris:Brændstof Leder:Michael W. Heilbuth

Tilmeld dig her

Tags:

Kategorier: Aktivitet

Powered by BlogEngine.NET 2.5.0.6
Modified for Kvak by Michlenborg