Tag cloud

Tidligere indlæg

 

Der var 1 – 2 – 3 – 4 *** elever.

af Peter Riis Mågård 19. maj 2015 14:56

Aftenens emne var lektion 3T8 Materielkendskab, hvor klubbens kompressorer, flaskebank, bådmotor blev gennemgået i detaljer af den velvillige til lejligheden indskrevne instruktør Michael B. Fif og finurligheder blev videregivet sammen med et særdeles godt detalje kendskab til stumperne. Jeppe tog masser af billeder og lidt video. Dette er tænkt til nogle ”KVAK-Materiel for Dummies” handouts, som om føje tid vil kunne findes i klubben og på hjemmesiden.

At flaskebanken ikke er sluttet til, var nyt for flere, men beslutningen giver god mening med aktivitetsniveauet og funktionaliteten (fyldekapaciteten) på den nye kompressor. Desuden skal banken jo forventeligt alligevel flyttes i f.m. renoveringen af Søsporten.

Vi gennemgik motoren på båden og hvad der er af kontrol og klargøring før/efter sejlads. Det var super at se båden klar med dykkerflag, lys, GPS og radio. Thums up for det til de udførende.

I løbet af aftenen blev der også fyldt flasker til på lørdag. Der blev konstateret en fejl på fyldepanelets touch-screen. Anlægget ville ikke starte når man lagde finger på start. Det endte med at vi måtte starte kompressor manuelt i kompressor rummet.

Kaffemaskinen blev også funktionskontrolleret og fundet i orden. Der blev også lige rundet de drøftelser der pågår om modernisering/ombygning/flytte rundt i Søsporten. En opfordring skal lyde herfra til bestyrelsen, om at udsende en kort status på drøftelserne og efterfølgende beslutning, når en sådan er nået.

Vi (eleverne) spurgte også Michael til status på ”NITROX – logen”. Michael måtte indrømme at han havde lidt dårlig samvittighed på området, men at der snarest ville blive indkaldt til opstartsmøde. Her ville det også kunne afklares om man skal have blender kursus for at måtte bruge fyldeanlægget med NITROX. Vi lovede til gengæld at minde ham om at få indkaldelsen sendt ud!! (det hermed gjort J - første gang) Og var der ikke noget med at Per ville holde et blender kursus eller noget?

Men alt i alt en rigtig god og indholdsrig aften.

Vi ses under overfladen

Johannes, Jens, Jeppe og Peter

Tags:

Kategorier: Beretning

Powered by BlogEngine.NET 2.5.0.6
Modified for Kvak by Michlenborg