Tag cloud

Tidligere indlæg

 

Sommerfest med udfordringer

af Jeppe Egendal 7. juni 2015 20:54
Glade og forventningsfulde møder det meste af CMAS*** op i klubben til et dyk før sømmerfesten. Mågård er forhindret, men Jens, Jeppe og Johannes sætter Humberen i vandet efter lidt bøvl med spillet. Ned med udstyr i båden, solen skinner fra en skyfri himmel, folk på havnen smiler og i vinbaren er et hold bryllupsgæster samlet. På med tørdragterne, ned i båden, som starter ved første drej på tændingen. Bak, bak, bak ligeså stille ud fra pontonen, herefter fremad.....og motoren sætter ud. Ikke om den vil starte igen. Samtidig blæser en frisk vind ud af havnen, båden driver, men Jens og Johannes er hurtige med pagajerne, så iført tørdragt, inderdragt og skiundertøj pisker de indad mod pontonen. Det er dog ikke nok, vi må have fat i fortøjningspælene og trække os ind. Inde på pontonen fortøjer vi båden, affører os dragterne og vrider inderdragter og skiundertøj for sved.


TID TIL EN ØL.

Rådslagning: skal vi læsse grejet på Pers nye trækvogn og gå ud til molen? Nej....

Efter en ølpause og opladning af batteriet konstaterer vi, at Humberen ikke er forhandlingvillig. Men der er lang tid til sommerfesten, så hvorfor ikke prøve at få Bombarden i gang. Vi pumper luft i båden, henter den nyrenoverede motor frem og henter brændstoftanken. Men hvor er nu slangen til brændstof....måske er den ikke kommet med retur fra reperatøren.

TID TIL EN ØL MERE.

....OG EN ØL MERE.

Per dukker op, men heller ikke han kan få båden i gang. Måske er startrelæet gået, måske, måske. Vi Bliver enige om, at det må være en sag for Materialeudvalget og AFI marine.

TID TIL EN ØL MERE...

Jens sætter fut i grillen, Jeppe tager en svømmetur og da grillen endelig er varm, dukker Niels op. Store striploins, lækre salater, pølser OG MERE ØL, og til sidst ender det med at blive en rigtig hyggelig sommerfest trods alt.

Søndag tager Johannes og Jeppe revanche og hopper i baljen ude ved isbjerget...men det er en helt anden historie.

SNIP SNAP SNUDE....

Tags:

Kategorier: Beretning

Powered by BlogEngine.NET 2.5.0.6
Modified for Kvak by Michlenborg