Tag cloud

Tidligere indlæg

 

Skal vi ikke snart ud og sejle

af Jens Gam Dittmann 8. juni 2015 14:36
Jeg kælede lidt for humberen. Det var kun hende og jeg. Den fik lov til at smage lidt af mit bilbatteri. Det tog godtnok noget tid at få det ud af bilen, men det skulle prøves. Uden held. Jeg kælede lidt igen, masserede hovedeafbryderen. Fik så den tanke at montere kablerne direkte på batteriet, udenom afbryderen. Det kunne tænde hende. motoren brølede og det hele kørte op og ned. Så var der happy ending. Jeg købte straks en afbryder, og monterede den. Så hun er klar til næste gang vii skal lege. 
Fuld af selvtillid gik jeg over til AFI marine. Og sagde at der var nogen der havde smidt vores benzinslange væk, om de ikke ville sponsorerer en ny. Det ville de gerne. Nu er det jo AFI så de havde kun en kobling, men der blev bestilt en mere. Og de ringer når den er her. Så inden længe kan vi sejle i begge både.
jens 

Tags:

Kategorier: Nyhed

Powered by BlogEngine.NET 2.5.0.6
Modified for Kvak by Michlenborg