Tag cloud

Tidligere indlæg

 

Lån af tørdragt (og dyk)

af Mads Damgård 25. juni 2015 13:07
Hej,
Jeg har fået arrangeret et dyk i Island til august, hvor jeg skal dykke i Silfra (søen hvor kontinentalpladerne mødes). Jeg har bare ikke dykket i tørdragt før, så jeg håbede, at jeg kunne låne en til et prøvedyk, så jeg er mere tryg ved dykket i Island. Jeg tilbyder gerne en 2x7mm i byt på dagen, som er rigelig varm til vandet de næste 3 måneder.
Højde 1.87, sko 44-46, vægt 83 (i forhold til pasform). Skriv gerne her eller direkte til mig på madsdamgaard2000@hotmail.com, så vi kan få planlagt et dyk eller to :-)

Den er slået op den 4/7, hvor jeg har tid, men det kan sagtens være et andet tidspunkt, og du behøver heller ikke at deltage, hvis jeg bare må låne den.

Dato:04-07-2015 Sted:Aarhus
Afgang: Hjemkomst:
Pris: Leder:Mads Damgård

Tilmeld dig her

Tags:

Kategorier: Aktivitet

Powered by BlogEngine.NET 2.5.0.6
Modified for Kvak by Michlenborg