Tag cloud

Tidligere indlæg

 

Festdyk - lørdagsdyk

af Peter Riis Mågård 6. juni 2016 12:19

Lørdag var kalendersat til sommerfest og festdyk. Desværre var der ikke stemning for en fest i år, så den måtte aflyses på grund af alt for få tilmeldte (tre !!!). Men De tre Musketerer synes at vejrudsigten var til at fastholde festdykket, som så bare blev et eftermiddagsdyk i stedet.

Som en anden D’Artagnan valgte Mads at koble sig på dykket så 4 mand var klar. Desværre måtte jeppe tage fri, idet der kom noget i vejen.

TH, Mads og jeg mødtes i klubben. TH lidt fustreret, da kompressoren ikke ville starte. Efter en hurtig kontrol viste det sig (igen) at være en sprunget sikring. Det blev hurtigt afhjulpet, og de sidste flasker kunne fyldes. Tror det er meget godt at installationerne også skal moderniseres sammen med huset.

Det blev besluttet at trækvognen skulle i anvendelse, men til tre sæt udrustning er den lige i underkanten. Så jeg tog bilen til Ramblaen.

Her gjorde vi klar, og det blev fastlagt hvem der skulle give den kølige sommerbryg efterfølgende ved klubben. Mads meldte sig ”frivilligt” da hans maske glimrede ved sit fravær og han således måtte sætte sig i ubetalelig gæld og låne en anden.

Vi kom i, og så og sejrede. Eller så, er nok så meget sagt. Sigten var bestemt ikke noget at råbe hurra for. Den var ca.2-3 meter. Sidste del af dykket tog vi over stenene, hvor der var en del mere at se på.

Op igen og tilbage til klubben hvor vi tog en kold Friday og blev enige om at det var sgu ærgerligt at der ikke var fest efterfølgende for vejret var da helt perfekt. MEN VI VAR DER OG VAR I VANDET!

Tak til Mads og TH for fremmødet.

God sommer

Tags:

Kategorier:

Powered by BlogEngine.NET 2.5.0.6
Modified for Kvak by Michlenborg