Tag cloud

Tidligere indlæg

 

Motoren til Bombarden fungerer igen!

af Jeppe Egendal 14. juni 2016 15:37
Motoren til Bombarden er repareret af Kim fra Marselisborg Bådservice. Han har lavet et godt stykke arbejde - ud over at skifte impelleren, har han renset røret op mod motoren, hvor der voksede muslinger/rur!. Desuden er det knækkede skjold udskiftet og han har justeret håndtaget, der regulerer frem/tilbage. 

Motoren har stadig en tendens til at sætte ud i tomgang. Hvis det skal repareres, vil det kræve en rensning af karburatoren. Kim har vurderet, at dette ville være for dyrt, men det må materialeudvalget på sigt tage stilling til. Indtil videre kan man blot give en anelse gas, så undgår man, at motoren går i står.

Jeppe
 

Tags:

Kategorier:

Powered by BlogEngine.NET 2.5.0.6
Modified for Kvak by Michlenborg