Tag cloud

Tidligere indlæg

 

Uddrag af referat fra bestyrelsesmøde d. 01 AUG

af Peter Riis Mågård 9. august 2016 20:49

På bestyrelsesmøde den 1. august diskuterede bestyrelsen følgende:

 

Generalforsamling: Der indkaldes til generalforsamling mandag den 26. september fra 18:00-20:00

Søsporten: Byggeplanen og fondsansøgninger blev gennemgået. Projektet er nu i sin endelige form – både for selve Søsporten og for området omkring. Til finansiering af byggeriet skal vi hente et anseeligt millionbeløb hos flere fonde. Byggeudvalget har haft et meget positivt møde med Lokale- og Anlægsfonden, som har bedt om en fornyet ansøgning.

Fundraisingudvalget har planlagt møde den 11. august, hvor udvalget udarbejder en ny ansøgning til Lokale- og Anlægsfonden samt til A. P. Møller fonden. Fondene skal have ansøgninger, så de kan behandles på fondenes møder i december måned. Senere tager udvalget fat i Sallingfondene samt Realdania.

 

Tegninger til det nye Søsporten kan ses i klublokalet. Bestyrelsen vil præsentere byggeplanen i forbindelse med generalforsamlingen.

Materialeudvalget har fået repareret motoren til Bombarden, så den nu er sejlklar. Spillet driller stadig, der er for lidt trækkraft, når Humberen skal trækkes op. Udvalget vil desuden sørge for, at motor og ekkolod til Humberen skal trimmes, så båden sejler bedre og så vi nemmere kan finde vrag med ekkoloddet.

Turudvalget har planlagt tur til Samsø den 19-21. august. Der vil komme flere ture op. Til planlægning af disse ture vil vi anvende Doodle, så vi sikrer, at flest muligt kan deltage.

Uddannelsesudvalget har planlagt møde med Søren Padi for at få OWD og AOWD-kurser i den kommende vintersæson. Vi har igen svømmehalstid i Lyseng, så vi kan gennemføre uddannelse.

Udvalget har desuden kursus i førstehjælp på bedding.

Aktivitetsudvalget kommer snarest med nye aktiviteter i efteråret, herunder månedens øl og filmaftener. Desuden deltager Kvak den 27. august i et arrangement for vandaktiviteter under Den Blå Rambla. Vi vil her præsentere dykning som vandsport og have grej og både fremme ved klubhuset.

Andet:

Den Blå Rambla Den 26-28. afholder Den Blå Rambla vandaktivitetsdage.

Roklubben deltager, og det samme gør Juggernaut.

Mågård er tovholder på Kvaks deltagelse i ararangementet, der bliver slået en aktivitet op på KVAKs hjemmeside til lørdag den 27. august. Eventen kræver 3-4 deltagere KVAK. Mette Wraa Nielsen færdiggør flyer til markedsføring. Uddannelsesudvalget finder dato til OWD og AOWD-kurser. yderligere detaljer via hjemmesiden og FB.

Der skal være gode øl i køleskabet.

Tags:

Kategorier: Beretning | Nyhed

Powered by BlogEngine.NET 2.5.0.6
Modified for Kvak by Michlenborg