Tag cloud

Tidligere indlæg

 

Så åbner svømmehallen igen

af Mette Wraa Nielsen 22. august 2016 10:57
Efter et par år med lidt udfordringer med at få svømmehalstid, er det lykkes bestyrelsen igen at sikre at Kvak kan komme i svømmehallen om fredagen. Vi har fået vores gamle tid tilbage og derfor åbner svømmehallen hver fredag fra den 26. august 2016 til fredag den 23. juni 2017 kl. 20-22 i Lyseng Svømmehal.

Så hvis du har tid, lyst og mulighed syntes jeg du skal kigge en tur i svømmehallen og støve formen af. Slå det evt. op som aktivitet, hvis du ved du tager afsted, så dine meddykkere kan se det :-)
 
Bestyrelsen arbejder sammen med aktivitetsudvalget på at søsætte en række arrangementer i svømmehallen, som f.eks. redningsøvelser, udstyrstest, forhindringsbane, familieaften og meget mere. Skulle du have have gode idéer til arrangementer så smid aktivitetsudvalget en mail.
 

Tags:

Kategorier: Nyhed

Powered by BlogEngine.NET 2.5.0.6
Modified for Kvak by Michlenborg