Tag cloud

Tidligere indlæg

 

Generalforsamling 2016

af Peter Riis Mågård 28. september 2016 20:10
Så blev årets generalforsamling vel overstået. Der var ikke nogen overraskelser. Referatet incl. formandens beretning kommer ud inden længe.
Vi var 11 deltagere. Lidt i underkanten af hvad man kunne ønske, men bestyrelsen tager det som udtryk for at medlemmerne ikke føler at vi har de store problemer.
Anette valgte at træde ud af bestyrelsen, og Per valgte at opstille som suppleant i stedet for. Han blev valgt uden modkandidat.
Tak til Anette for din tid som suppleant.

Efterfølgende blev der serveret den traditionelle røde pølse, suppleret med nogen ristede blege. Så noget for en hver smag.
Folk blev hængende efter forsamlingen, hvor vi kunne byde 2 nye potentielle medlemmer velkommen. Den ene søren (AOWD) og den anden Mads (elevaspirant). vi fik en god lang snak om muligheder og udstyr mm.
De virkede tændte. Søren havde været med på Prammen for et par uger siden, så helt skræmt ham havde vi da ikke. Vi håber at se dem igen inden længe.
Skulle der være nogen der kender en eller flere der kunne tænke sig at få et certifikat (PADI-OWD i første omgang) så lad dem kontakte bestyrelsen eller uddannelsesudvalget. Vi forventer at starte første hold inden længe. Pt. er der 3 potentielle elever.

Husk at der er film aften på mandag, hvor vi viser den finske huledykkerfilm : "Diving in to the Unknown".

Vi ses under vandet.
Peter

Tags:

Kategorier: Beretning

Powered by BlogEngine.NET 2.5.0.6
Modified for Kvak by Michlenborg